maanantai 25. huhtikuuta 2016

Blogger´s Inspiration Day & night 2016 + yhdet Korsin kultaiset sandaalit*

Suvilahden Kattilahallissa oli viikonloppuna Indiedaysin ja Blogiringin järjestämä Blogger´s Inspiration Day ja illalla oli vuorossa vielä upea Blog Awards.

Lauantai oli siis täynnä makoisia asioita, uusia ja vanhoja tuttuja. Ei heistä voi sanoa kuin kauniita asioita. Lauantai oli sellainen päivä,joka tekee ihmeitä arjen kiireiden ja huolien keskellä. Makoisia cocktailpaloja ja monta erilaista juomaa (mm.suosikkini Fresita), valikoima oli erittäin kattava niin päivällä kuin illallakin. Upea tapahtuma. Päivällä piipahdin näytteidenasettajien luona ja sieltä sai kotiinviemisiäkin oikein kiitettävistä eli tulevien blogipostausten matskua. 

Kotimainen Saga esitteli leivinpapereita ja muuta leivontaan sekä ruuanlaittoon liittyvää tarpeistoa, Cloettalla oli esillä uutuus suklaiden maut, Vuokkoset kampanjoivat suomalaisen laatutyön puolesta, Santa Marialta saatiin suuri näytekassi, jonka antia aion hyödyntää tulevissa ruokapostauksissa. A. Tillander tekee tärkeää yhteistyötä SEY:n kanssa ja mukaan saimme heiltä korvakorut. Instrumentariumun-osastolla saimme kokeilla Fuzion uutuus silmä-ja aurinkolaseja ja sieltähän löytyi kahdet ihanuudet. Minulta nimittäin puuttuu vahvuuksilla olevat aurinkolasit ja haluaisin värikkäät uudet pokat nenälleni keikkumaan. Meidät kuvattiin juurikin samoilla portailla, joilla olen oikeastikin seissyt pari kuukautta sitten Riossa. 
 Nutisal esitteli uutuus pähkinöitä, joista ehdoton lempparini on Sour Cream & Onion.
L`oreal taikoi upeita kampauksia illan juhlaa varten bloggareille ja löytyi tapahtumasta myös todellisia taikoja tekevä maskeeraaja-meikkaajakin.

Tällaiset tapahtumat ovat valtavan tärkeitä bloggaajille, koska bloggaaminen on yleensäkin aika yksinäistä. Suositun Sally´s-blogin kirjoittaja kertoikin, että kommentoiminen blogeihin on vähentynyt, koska ihmiset selailevat nykyään vain kännykkäänsä ja etenevät nopeasti sivustolta toiselle. Illan Blog Awardsissa palkittiin niin suomalaisia kuin ulkolaisiakin bloggaajia. Muun muassa vuoden viihdyttävin blogin voitto meni upealle Mini Fitness-blogin Eeville. 

Iltajuhlaan valitsin päälleni Marimekon musta-harmaan mekon. Marimekolta löytyy aina luottovaatteita, jotka kestävät vuodesta toiseen. Samalla mekolla juhlistan kesäkuulla ystäväni pojan lakkiaisia. Tapahtuma oli todella mielenkiintoinen, ehdottomasti seuraavallakin kerralla aion osallistua, jos van saan kutsun ;)


 Korkkarielämä ei ole vaan mua varten, jalkojen tuho :D





Pastellimajan Hanna








A. Tillanderin uutta Laukka-mallistoa. Ihastuin upeaan naulaan.

Nespresson uutukainen kahvikone taikoo mitä makoisimpia kahveja, itse valitsin valkosuklaakahvin.

Cloettan uutukaisista ehdoton suosikkini on raspberry licorice.




Bussissa matkalla Inspiration Dayhin törmäsin aina iloiseen ja pirtsakkaan Pinkit Korkokengät-blogin Maijuun.

*


Piipahdin viime viikonloppuna Stockalla ja sieltä lähtivät mukaani kesää odotellen uutukaiset Michael Korsin sandaalit. Säihkettä kesään ja kävelymukavuus on erittäin hyvä "iskunvaimentimien" ansiosta. Rakkautta ensi silmäyksellä. Nyt odottelemaan vaan kesää ja sitä lämpöä.





SHARE:

11 kommenttia

  1. Musta juhlamekko ei petä koskaan, tyylikkäänä olet edustanut blogiasi.
    Voi kun saisi tilattua edes ne ensimmäiset lasit, näkö vaan huononee vuosi vuodelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nykyään on liikaakin valikoimaa tyylikkäistä kehyksistä, eikun vaan Instruun.

      Poista
  2. Olipa kiva tavata livenä tuolla :). Oli hieno tapahtuma tänä vuonna. Mukavaa viikkoa sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! oli ihana nähdä sut livenä, sä oot niin kaunis ja ryhdikäs :)

      Poista
  3. Oi, ihania kuvia! Ja korkkarit on jalkojen tuho, itse hipsin kiilakoroilla pitkin Helsinkiä ja vielä tänäänkin jalat huutaa kipeänä ;) Mukavaa iltaa!

    VastaaPoista
  4. Olisipa ollut mukava tavata viimein!! Harmillisesti olin ehtinyt sopia toisen menon tuolle päivälle niin en päässyt tulemaan. Mutta ehkä törmäämme vastaisuudessa! :)

    VastaaPoista
  5. Oli ihan mielettömän kiva törmätä suhun bussissa. Jee. Hymyilin kun lähdit.

    VastaaPoista
  6. Olipa kiva osallistua blogisi välityksellä tapahtumaan. Upea kaulakoru ja sandaaleista puhumattakaan. Mukavaa vappuviikkoa!

    VastaaPoista
  7. Oletpa upeannäköisenä ollut mahtavissa juhlissa! :)

    VastaaPoista
  8. Kiva asu, näytät todella kauniilta. :) Ja kuulostaa kivalta tapahtumalta.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig