lauantai 25. kesäkuuta 2016

Yötön yö ja nopea resepti yöleipään*

Juhannus ilta, yötön yö. Aurinko ja ajattomuus. Lämpö ja merenranta. On kauniin rauhallista. Seurataan perhosen lentoa ja suunnataan katse sinitaivaalle sädehtivän kultapallon viereen. On onni ja kiireettömyys, tämä kaunis hetki. Pari lukematonta kirjaa ja päikkäriaika. Luontokin on nyt niin upeassa loistossaan. Pöydässä odottavat mm. Silli-chili-perunaleivät, uudet perunat, silli, salaatti, kermaviilikastike, sipulit ja voi! Jälkkäriksi mansikka-mustikkakakkua. Näillä eväillä jaksaa relata,treenata ja piipahtaa taas huomenna töissä.

Juhannus on yhtä kuin treeni- ja pitkä työpäivä. Arbeit macht frei!

PS. Huomenna arvotaan!




Tein aivan makoisia yöleipiä.
Yöttömänä yönähän saa herkutella, kuten jouluyönä.
Eiks vaan?

Tarvitset ruispaloja, jotka paistat pannulla rasvassa ja laitat ne jäähtymään. Söimme eilen uusia perunoita ja loput perunat paistoin ohuiksi siivutettuina pannulla, muista myös maustaa perunat. Kun leivät ovat hieman jäähtyneet levitä päälle chilituorejuustoa. Päälle perunasiivuja, punasipulisilppua, Atrian grillichilisalaattia sekä muutama pala Matjes silliä. 
Leivät ovat valmiit, namskis! 




Juhannusheilani sammui jo tovi sitten :D



Salilla oli yllättäen aikalailla tyhjää. Juhannus. 




SHARE:

2 kommenttia

  1. Voi mitä herkkuja :) Salilla oli varmaati kivaa, kun sai rauhassa tehdä. Kävin aamaulla lenkillä, aika hiljaista oli ;)

    VastaaPoista
  2. Ihan parasta, kun salilla on noin tyhjää! Nam mitä herkkuja, juhannus on kyllä kiva juhla. Yhtä mukavaa uutta viikkoa Satu <<3

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig