torstai 9. helmikuuta 2017

Apetit ja herkullinen kasvisjauhepyörykkäsalaatti*

Muista käydä äänestämässä suosikkiateriaasi Apetitin sivuilla ja osallistu samalla huimaan arvontaan, vegeblogihaaste.apetit.fi.

En odota, että minun annostani äänestetään vaan ihmisten makoisa vegeruokatietoisuus kasvaisi ennestään. Olen jo nyt itsenivoittaja, kun pääsin kisaan mukaan, kymmenen parhaan joukkoon.

Voit seurata minua myös Instagramissa: satumkirjavainen


Sain Apetitilta Vegemessuilla testattavaksi kasvisjauhis uutuuksia.

Taioin kasvisjauhispyöryköistä herkullisen salaatin.
Ohjeen salaatista syö 2-3 henkilöä.


1.Paista ensin pannulla kasvisjauhispyörykät.
2. Valmista tsatsiki

2dl turkkilaista jogurttia
1 valkosipulinkynsi
½ kurkku raastettuna
1rkl oliiviöljyä, suolaa, sokeria ja pippuria.

Raasta kurkku rouheasti raastimella ja purista neste kurkusta talouspaperiin. Sekoita jogurtti, murskattu valkosipuli, kurkkuraaste ja oliiviöljy kulhossa.
Mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla.
3. Osta kaupasta Baba Foodsin Chili- ja punajuurihummusta.
Voit toki itsekin tehdä hummuksen.
Laita hummus ja tsatsiki tarjolle tarjoilukulhoihin.

4. Valmista salaatti.
Paista uunissa 150gr ruusukaaleja öljyssä.
Paista savutofua salaatin päälle.
Kokoa sillä välin laakealle vadille ensiksi salaattia, pähkinöitä, punakaalia silputtuna, ituja, rucolaa, granaattiomenan siemeniä.

Bon Appetit ja voit alkaa herkuttelemaan!










1 kommentti:

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥