tiistai 26. syyskuuta 2017

Yhteistyö: Anita since 1886 Suomi - tekniset alusvaatteet pähkinänkuoressa

Postaus on tehty yhteistyössä Anita since 1886 Suomen kanssa.
Sain ilokseni Anitalta testiin makean väriset tekniset alusvaatteet. Anitalta löytyy siis alusvaatteita kaiken kokoisille, kaiken ikäisille ja kaikkiin tarpeisiin elämänaikana. On erilaisia treenialusvaatteita erilaisilla tuilla, leikkauksen jälkeiseen elämään alusvaatteita, äitiysliivejä,  arkipäivän alusvaate vaihtoehtoja sekä uima-asuja. 

Rakastan liikuntaa sen eri muodoissa ja myös laadukkaita  vaatteita, myös niitä treenivaatteita. Jotta treenistä saa parhaimmat tehot irti, niin varusteiden on oltava kunnossa.  Saliharjoittelussa ja juoksulenkeillä tai muissa vaativissa urheilusuorituksissa on tärkeää, että alusvaattet eivät hierrä ja ne hengittävät. Alusvaatteiden tulee olla kuin toinen iho ja tukea vartaloa. Tämä todellakin toteutui Anitan alusvaatteiden osalta hienosti. Olen suht rintava ja osaan arvostaa tukea antavia ja muotoilevia alusvaatteita. Olen aiemmin käyttänyt kilpailevan merkin alusvaatteita treenatessa ja olen ollut tyytymätön niihin, koska niiden päälle pukeminen on jo todellinen oma taiteenlajinsa sekä ne jättävät rinnat litteiksi. Anitan liivit puen päälleni samalla tavalla kuin muutkin rintaliivit ja mikä parasta olkahihnoissa on säätömahdollisuus, joka ei ole itsestäänselvyys. Ja kolmen hakaskiinnityksen takia liivit ovat todella tukevat ja mukavat päällä, ne eivät hierrä tai hankaa. Rinnat säilyttävät muotonsa, eikä ne näytä siltä kuin ne olisi väkisin tungettu liian pieneen ja tiukkaan treenivaatteeseen. Liivien pitää istua kunnolla, mutta niiden ei kuitenkaan pitäisi tuntua pakkopaidalta. 


Näissä Anitan upeissa värikkäissä ( saatavilla useita eri värejä) alusvaatteissa on tukea suuremmallekin povelle ja esimerkiksi juokseminen on todella iisiä, kun rintoihin ei satu. Olen ollut vuonna 2000 rintojen pienennysleikkauksessa, en esteettisisti vaan terveydellisistä syistä. Rinnoistani lähti painoa noin kahden kilon verran. Leikkauksessa rintojani pienennettiin ja kohotettiin. Hyvillä ja laadukkailla liiveillä parantaa omaa elämänlaatuaan.  Anitan liiveissä on valittavana kolme tukimuotoa, Maximum, Firm ja Support. On myös tärkeä, että liikkuessa pitää urheilualushousuja, koska se tuntuu epämiellyttävältä jos liikut paljon ja alushousut rullautuvat pakaroidesi väliin tai vinosti housujen alle. Ihastuin Anitan treenihousuihin, ne olivat kuin toinen iho!



Pidän erittäin tärkeänä urheillessani käyttää tukevia Anitan urheiluliivejä. Nämä liivit tukevat rintakudosta erittäin hyvin, koska pienikin liike veltostuttaa rintakudosta. Kuvassa olevat liivit menevät niin arki-kuin treenikäytössäkin, koska ne muotoilevat rintoja  kauniisti  ja luovat juuri oikeaa tukea. Päiväkäyttöön minulla on useita eri mallisia rintoja tukevia rintaliivejä. Enää minulle ei riitä, että liivit ovat vain kauniit, niiden tulee olla myös hyväntuntuiset päälläni ja tarpeeksi tukevat. Vaatteiden ostaminenkin on helpompaa, kun alusvaatteet ovat oikeanlaiset ja tuovat kehoni parhaimmat puolet esille.


Helsingistä  muun muassa Funky Ladyltä löytyy laaja valikoima Anitan ja Rosa Faian liivejä sekä asiantuntevaa palvelua.
Anitan urheiluliivit täyttävät kovatkin vaatimukset, joita eri urheilulajit asettavat.
Kun haluat laatua, kestävyyttä ja toimivuutta alusvaatteilta, niin valitse Anita!



Tiedätkö jo mistä löytyy lähin Anitan jälleenmyyjä?
Store Locatorista  löydät lähimmän myymälän postinumeron tai paikkakunnan nimellä.


Anitan löydät sosiaalisestamediasta seuraavista osoitteista:
Anitan nettisivut,
Anita Instagramissa,
Anita Facebookissa.








Monet ajattelevat, että alusvaatteilla ei ole merkitystä urheiltaessa, mutta oikeilla alusvaatteilla on suuri merkitys. Mutta tekninen materiaali vie kosteuden pois iholta ja näin vaatteet tuntuvat mukavammalta päällä. Puuvillaiset alusvaatteet imevät kosteutta itseensä, mutta teknisillä alusvaatteilla pysyt kuivana koko treenin ajan. Tavalliset alusvaatteet eivät myöskään ole muotoiltuja sellaisiksi, että ne sopisivat treeneihin, sillä ne voivat hiertää ja asettua huonosti. Treenivaatteiden tarkoitus on asettua hyvin paikoilleen, huonosti istuvat treenivaatteet vain ärsyttävät, sillä ne voivat aiheuttaa tarpeetonta hankaamista, mikä puolestaan ärsyttää ihoa koko treenin ajan.  






Miten pesen tekniset alusvaatteeni?
Pesen 40 asteessa ilman huuhteluainetta. Huuhteluaine vähentää vaatteiden joustavuutta ja tukkii kankaiden kuidut niin, että kankaan imukyky huononee. Lyhyesti sanottuna teknisten alusvaatteiden funktio voi huonontua monin eri tavoin ja vaatteet haisevat lisäksi nopeammin hieltä.

Investoi alusvaatteisiin,  
Hanki yhdet kevyesti tuetut joogaan tai kotona hengailuun, yhdet tukevammat salille ja liikkeisiin, joissa ei tehdä hyppyjä sekä kunnolla tuetut liivit juoksuun tai treenaukseen, jossa hypitään.



Sovita huolella

Hypi hieman, erityisesti jos sovitat liivejä, joita aiot käyttää kovempaan treeniin ja hyppyihin. Tällöin tunnet, miltä liivit tuntuvat itse aktiviteetissa. Rintojen pitää olla paikoillaan, sillä rintojen heiluminen ärsyttää treenatessa. Heiluta myös käsiä ja paina käsiä todella lähelle kehoa, niin näet, ärsyyntykö iho tai tuntuvatko liivit liian kovilta. Tällöin kannattaa vaihtaa toiseen malliin. Anitalta löydät monia eri malleja.






Kiitos Anita Suomi yhteistyöstä!




SHARE:

2 kommenttia

  1. Kiitos vinkistä, en olekaan tästä merkistä koskaan kuullut, mutta etenkin hyvät liivit on tosi tärkeät liikkuessa. Ja ihan kohta onkin uusien liivien hankinnan aika.

    VastaaPoista
  2. Anitan alusvaatteista en olekaan kuullut joten kiitos vinkistä! Urheillessa - ja myös muulloin - hyvät alusvaatteet ovat tosi tärkeitä. Vaikka itse en ole rintava, on hyvien liivien etsintä välillä tuskaa - esimerkiksi monissa liiveissä tuo olkaimien säätömahdollisuus puuttuu. Ja monet urheiluliivit vaativat kyllä jo melkein akrobaattisia taitoja, että ne saa päällensä - saatikka sitten riisuttua;)
    Mitä vanhemmaksi olen tullut, sitä enemmän on kaikissa alusvaatteissa tullut tärkeimmäksi kriteeriksi mukavuus päällä - mutta jos vielä saa yhdistettyä mukavuuden ja ulkonäön, mikäs sen parempaa. Noissa Anitoissa näyttää olevan molemmat kohdillaan!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig