maanantai 1. tammikuuta 2018

Yhteistyö ja alennuskoodi:Kauneushoitola Reiko Käpylässä*

Pääsin tutustumaan Helsingin Käpylässä sijaitsevaan Kauneushoitola Reikon upeaan Exuviance Basic kasvohoitoon, johon kuuluu alkupuhdistus, lämpimät kompressit, erikoiskuorinta, hedelmähappo kuorinta ja tarvittaessa boosteri tai c-vitamiini tehostus, mekaaninen puhdistus, seerumi, hieronta, naamio sekä niskahartia hieronta.


Kasvohoito oli niin tehokas, että nukahdin osittain sen aikana. Samalla kulmilleni annettin lisäväriä ja ihastelin olotilaani sekä uusia kulmiani hoidon jälkeen. Kulmien väri toi kasvoihini uudenlaista terävyyttä ja kauneutta. Mukaani sain Exuviancen kotihoitopakkauksen, johon oli valittu juuri minun ihotyypilleni parhaimpia tuotteita. 
Kasvohoidon lopputulos oli todella puhdas ja raikas iho. Voin vain suositella tätä upeaa hoitoa ja Kauneushoitola Reikon Annaa. Hän on ammattilainen, joka osaa tehdä hoidot ja saa asiakkaan tuntemaan itsensä rentoutuneeksi.



 Kauneushoitola Reikoon pääset helposti autolla, ykkösen raitiovaunulla, kävellen tai junalla. Se sijaitsee Käpylässä upeassa vanhassa puutalossa ja vieressä on ovi mielenkiintoiseen sisustus-ja hyvinvointiputiikkiin, Kettukarkki SHOPiin.

Kaikille bloginilukijoille nyt 15% alennus kasvohoidoista tai Exuviance Basic-kasvohoitoon ripsien ja kulmien väri ilmaiseksi! Muista mainita blogini, kun varaat aikaa.



Mikä Exuviance?
Exuviance-hoidoilla saa todellakin tuloksia ja hyvinvointia. Äitini on käynyt jo lähes 8 vuotta näissä kasvohoidoissa säännöllisesti.
Hoitolassa tehty ammattimainen kasvohoito rentouttaa, auttaa voimaan paremmin ja hoitaa ihoa. Kasvohoidon ajatellaan usein olevan ylellisyyttä. Exuviancen ihonhoitofilosofian mukaan kasvohoito on kuitenkin terveellinen tapa. 


Exuviance-hoitoja saa vain koulutetulta ihonhoidon asiantuntijoilta eli ihoterapeutilta, joka räätälöi hoidon juuri sinun ihotyyppisi ja ongelmasi mukaan. Kaikissa Exuviance-koostumuksissa on käytetty patentoitua järjestelmää, minkä ansiosta hoidot sopivat kaikille. Exuviance-hoito sopii hyvin myös herkälle iholle. Ihoterapeutti aloittaa tekemällä tarkan ihoanalyysin. Sen jälkeen hän suunnittelee ihollesi sopivan hoidon.
Exuviancen AHA-happo on erittäin tehokas ärsyttämättä ihoa. Exuviancen AHA-hoito ei vaadi iholta palautumisaikaa. Iho voi punoittaa ja kiiltää hieman hoidon jälkeen. Se menee ohi hetken kuluttua. Muiden kuorintojen tapaan aurinkoa on vältettävä 1-2 päivän ajan hoidon jälkeen.


Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea. Vaikka ihossa ei olisi isompia ongelmia, on hyvä käydä hoitamassa ihoa, jotta ikääntymisen merkit pysyvät poissa. Kasvohoidossa käyminen on myös ihanan rentouttavaa ja iho pysyy kauniina ja terveenä.

Ihosolujen luonnollinen uudistumisprosessi kestää noin 28 päivää. On suositeltavaa käydä hoitolassa noin kerran kuukaudessa, mutta tarve vaihtelee eri ihmisillä. Toisinaan on hyvä käydä sarjahoidossa, jolloin hoitoväli on lyhyempi, ja toisinaan hoitojen väli voi olla pitempi.
Mitä hoitoon sisältyy?
Exuviance-hoito aloitetaan huolellisella ihoanalyysillä. Seuraavaksi iho puhdistetaan. Sen jälkeen iho kuoritaan hellävaraisesti ja tehokkaasti Exuviancen patentoidulla AHA-hapolla, joka elvyttää solujen uudistumista ja valmistaa ihoa seuraavaa vaihetta varten. Exuviance-hoidoissa ei käytetä hankaavia kuorinta-aineita, koska AHA-kuorinta on sekä tehokkaampi että hellävaraisempi.
Exuviance peruskasvohoitoihin sisältyy rentouttava ja verenkiertoa elvyttävä hieronta ja erikoiskasvohoitoihin syväkosteuttava ja lääkitsevä erikoisnaamio. Tämän jälkeen on vuorossa ihotyypin mukainen naamio. Hoidon lopuksi iholle levitetään loppuvoide ja hoitava pohjustusvoide, jos asiakas niin haluaa. Hoidon jälkeen iho on raikas ja hohtava!
Tullessasi Exuviance -hoitoon:

• Kerro, jos käytät lääkkeitä, jotka vaikuttavat ihoon. Kerro myös muista seikoista, joilla saattaa olla merkitystä hoidon kannalta.
• Parran on hyvä olla ajettu, mutta älä aja sitä samana päivänä, jotta iho ei pistele.
• Vältä auringonottoa, sillä hoitoa ei tehdä auringon punoittamalle iholle.
• Exuviance-hoito alkaa hoitolassa ja päättyy kotona! Kun hoitolahoitoja täydennetään oikeilla kotihoitotuotteilla, tulos on paras mahdollinen.


Yhteystiedot:

Kauneushoitola Reiko,
Kullervonkatu 22, 00610, Helsinki
Puh: 044-344 9595  















SHARE:

2 kommenttia

  1. Olipa kattava kasvohoito. Onnellista uutta vuotta sinulle!

    VastaaPoista
  2. Vaikuttaa tehokkaalta hoidolta :)

    Onnellista Uutta Vuotta <3

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig