tiistai 10. syyskuuta 2019

Elämäni pieni unelmalista

Hei taas,  
Mietin ohimennen unelmiani ja niitä ei ole enää kovinkaan montaa toteuttamatta. Tässä niistä muutama tärkeä.
Olen saanut etenkin matkailun saralla toteuttaa unelmiani ja olen siitä valtavan kiitollinen.


Haluaisin matkustaa vielä ainakin Kolumbiaan ja idän johonkin erikoiseen valtioon, kuten Nepaliin, Kirgistaniaan tai Pohjois-Koreaan.


Tuntea tuulen vireen kuumailmapallossa matkatessa vaikka Helsingin kattojen yllä ja olla taloudellisesti vapaa tekemään yllättäviäkin suunnitelmia. Olen sen verran kovasti tehnyt töitä, että olen hyvällä matkalla jo tätä kohti. Haluaisin myös tuntea olevani rakastettu, en ole koskaan saanut kokea oikeaa ja aitoa rakkautta ihmissuhteissani ja vastarakautta. Olla se yksi ja ainoa nainen, enkä aina se toinen tai kolmas vaihtoehto. Se tunne on varmaan aikalailla huumaava ja mukaansatempaava, kun saa heittäytyä rakkauteen. .
On muistettava sydän, asioissa joita tekee. Elämän tulee olla turvallista ja siinä tulee olla pysyvyyttä. Tärkeää elämässä on aito rakkaus ja rakkaus itseään kohtaan, pitää huomio tärkeimmissä ja muistaa sydän!


En kerää Whats Appiin säälilistaa tyypeistä, joihin saattaisin ottaa joskus yhteyttä. Olen tunteilleni rehellinen. Pidän suoraselkäisyydestä, rehellisyydestä ja positiivisesta elämäntyylistä.

Olen kasvanut teflonkuoriseksi, joka kestää paljon asioita. Itsenäinen ja kuoressaan olevan joka ei päästä uusia ihmisiä helposti lähelleen. Muuten satutat usein itsesi ja kadut. Tällä tavalla olen selvinnyt pitkälle ja se on ollut järkevää oman sielunelämänsä pelastamiseksi. Aina ei tarvitse olla avoin, on oltava tunneälykkyyttä ja muistaa se, ettei energiani riitä, jos jaan siitä kaikille osasen. Luotan intuitiooni ja tutkiskelen asioita sydämessäni.Haluaisin saada olkapääni pian kuntoon, jottei kortisoni sotkisi elimistöäni enempää. Olkavarren ja solisluun taitos on riekaleina ja kipu sen mukainen. Sain sen, kun kimppuuni hyökättiin ja paiskauduin kovaan lattiaan täydellä voimalla. Odotan leikkaukseen pääsyä.

Koti. Asun tällä hetkellä 28 neliön asunnossa, joka on mielestäni ihana, kotinen aivan mahtavalla sijainnilla Kalliossa. Äärellään ovat mm. ravintolat, kaupat, urheilupaikat. Mutta 10 lisäneliötä kotiin ei olisi pahitteeksi. En tarvitse suuren suurta asuntoa vaan pieni kompakti koti rakkailla esineillä sisustettuna on se mun juttuni.


Lomailin kesällä Andorrassa ja odotan edelleen sieltä saapuvaksi lähettämääni pakettia. Paketin saaminen Suomeen on yksi toiveistani, saada ostoksensa vihdoinkin hyppysiinsä. Nohevana tyttönä säästin matkalaukun lisäkiloissa ja lähetin itselleni paketin. Sitä pakettia odotellen siis...

Olen aikalailla tyytyväinen elämääni ja todella onnellinen aiempaan verrattuna, mutta jos elämältä saa toivoa vielä jotain, niin ne ovat juuri nuo yllämainitut asiat.
Vahvoja päiviä ja uusia energisoivia haasteita elämään!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig