keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

The Tall Ships Races, Siipiweikot ja Veera Biancan Instakoulu VENNissä*

Tänään on ollut lomapäivien lomapäivä. Kolme ihanaa ja makoisaa tapahtumaa. The Tall Ship Racesin pressi, Siipiweikkojen yksityistilaisuudessa wingseillä herkuttelua keskustassa Casinon talossa (rafla aukeaa perajntaina, nam!) ja Veera Biancan pitämä antoisa Instakuvakoulu VENNissä. Loppuillan olen pakkaillut matkalaukkua ja seikkaillut puolen hehtaarin metsässä kisujen kanssa  Se tunne, kun pakkaat käsimatkatavaralaukkua, johon koetat survoa kahden viikon lomareleet, hohhoijaa!


Ihan hyvä, että myyn pois kirppiksellä vaatepaljouttani. Olen pitänyt kansantaloudenpyörät pyörimässä.
Purkaa, pakkaa, purkaa, pakkaa! 
Perillä on +40° astetta lämmintä.

VENN on muuten kiva ravintola/baari Helsingin keskustassa Mikonkadulla. Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä, Helsingin ytimessä. 


The Tall Ships Races- pressiaamussa Merimakasiineilla. The Tall Ships Races on kestävää kehitystä ja ympäristöä kunnioittava Itämeren hyvinvoinnin puolella vahvasti oleva tapahtuma. Se on myös yksi suurimmista Suomi100-tapahtumista. 
The Tall Ships Races järjestetään Kotkassa 13.-16.7.17 ja Turussa 20.-23.7.17. Tapahtumissa on huomioitu ympäristöystävällisyys, kierrätys ja kestäväkehitys. Sekä Kotkassa että Turussa on myös musiikkitarjontaa, hyviä esiintyjiä ja sieltä löytyy jokaiselle jotakin. Tosin majoituksen suhteen kannattaa katsella myös Airbnb-kohteita, koska useat hotellit ovat Kotkassa ja Turussa jo loppuunmyytyjä.

The Tall Ships Races Kotka 2017 on osa 30.6.–8.8.2017 järjestettävää kansainvälistä nuorisopurjehdustapahtumaa ja ystävällismielistä kilpailua. Tapahtumaan odotetaan noin 3000 purjehtijaa ja lähes 100 alusta jopa 20 maasta. Vieraat pääsevät tutustumaan upeisiin purjelaivoihin ja nauttimaan monipuolisesta  ohjelmasta Kotkassa ja Turussa. Tarjolla on ohjelmaa koko perheelle.SHARE:

1 kommentti

  1. Oi että mitä ihania herkkuja ja paikkoja. Sinulla on muuten makeimmat kengät ikinä.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig