sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Suositus: New Whites - proteiinipitoinen elintarvike kananmunanvalkuaisesta & reseptit

Postaus on tehty yhteistyössä New Whitesin kanssa.

New Whites on uudenlainen proteiinirikas elintarvike, joka on valmistettu kananmunanvalkuaisesta. Monipuolinen tuote imee itseensä makuja ja sopii osaksi terveellistä ruokavaliota aamiaiselle, salaatteihin, lämpimiin ruokiin ja jälkiruokiin. New Whites sopii käytettäväksi esimerkiksi lihan, kanan tai juuston sijasta sellaisenaan tai lämmitettynä. New Whites ei sisällä rasvaa, keinotekoisia ainesosia, gluteenia tai laktoosia. Monipuolinen tuote imee todellakin makuja ja mausteita, mikä tekee herkullisten ruokien valmistuksesta helppoa! New Whites muistuttaa etäisesti juustoa, kun paketin avaa, mutta se onkin munanvalkuaista. New Whites taipuun moneen, suosittelen!


Se sopii aktiivisille kuntoilijoille, kuntosalilla kävijöille lisäravinteeksi, penkkiurheilijoille, lapsille, aikuisille ja vanhuksille.  Aivan kaikille!
Joten eikun kipin kapin kylmähyllylle ostoksille.


New Whitesin löydät usein vegepuolen kylmähyllystä hyvinvarustetuista ruokakaupoista.


Ostin miniananaksen ja halkaisin sen kahtia. Sen jälkeen koversin sen sisuksen ja asettelin siihen mansikan puolikkaita, ananaspaloja ja kevyesti pannulla paistetun ja ohueksi silputun New Whites valkuaisvamisteen. Päälle vielä hieman agavesiirappia ja valmista nautittavaksi. Terveellistä, makoisaa ja kaunista!Paistoin lettuja, jotka täytin New Whites valkuaisvalmisteella.
Päälle hieman agavesiirappia, New Whitesia koristeeksi silputtuna, mansikoita ja ananasta.
Täyttävää, terveellistä ja erittäin hyvänmakuista!

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig