maanantai 25. maaliskuuta 2019

Paljastus: Pari huomiota ihmisten välisistä suhteista

On ollut hieman navakkaa tuulta, joten en ole kirjoitellut pitkään aikaan. Pieni tauko on tehnyt myös hyvää blogielämälle. Joskus elämässä tulee hetkiä, jolloin on keskityttävä olennaiseen ja tehtävä tilaa juuri sillä hetkellä tärkeimmille asioille. Kerättävä voimia, jotta voi uusin eväin jatkaa eteenpäin. Entistäkin voimaantuneempana.



Olen törmännyt viime aikoina paljon sosiaalista elämää viettäneenä varsin ikävään ja surulliseen ilmiöön. Jos sitä nyt ilmiöksi voi kutsua, ainakin oudoksi kulissienpito asiaksi ainakin.
Olen järkyttynyt erään tunnetun bloggarin ja kollegani kulissielämästä. Ei ole aivan yksittäinen kerta, kun minua lähestytään kyseenalaisissa ehdotuksissa miesten puolelta. Näiden naisten miehet ovat ottaneet minuun yhteyttä toivoen intiimimpää kanssakäymistä kanssani, niin iltaelämässä kuin netissäkin.
Olen joutunut omassa parisuhteessani petetyksi enkä koskaan lähtenyt siihen itse mukaan. Koska se ei auta tilannetta, eikä kostaminen yleensäkään vie kenenkään asioita eteenpäin. Olen aikani jutellut/kirjoitellut miesten kanssa ja todennut heille, etten halua sotkeentua kolmiodraamaan tai aiheuttaa eroa. Jos ihmisellä on noin huono olla omassa suhteessa, niin kannattaa miettiä terapiaa tai eroa. Sen olen heille myös antanut neuvoksi.


Kannattaa oikeasti keskustella oman puolisonsa kanssa, jos oman suhteentila kiinnostaa siitä, missä hän liikkuu lounastunnilla, töiden jälkeen, "työmatkoilla",  poikien illoissa tai myöhään iltaisin. Oletko varma, että elät parisuhteessa etkä tietämättäsi parissa suhteessa?



Miksi hän mm. roikkuu puhelimessa tai piilottelee viestejä.
Nämä kollegani, joiden miehet ovat olleet minuun yhteydessä ovat hyvin tunnettuja työssään, päällekäyvän teräväsanaisia kyttääjiä ja haluavat julkisuutta, mutta oma yksityiselämä on retuperällä, kuten myös kollegallani. Ajattelin loppuvuodesta, että on olemassa varmasti elämässä karma ja sieltähän se löytyi.
 Se, että jos on aikaa piikitellä muita ja seurata toisten elämää, niin se kertoo siitä, ettei oma elämä ole aivan kunnossa. Olen pitänyt heidän parisuhteitaan normaalin onnellisina, koska nämä miehetkin ovat aivan perustyyppejä. Mutta totuus onkin sitten aivan toista. Tämä on ollut hyvä herätys myös itselleni. Millaista elämää ihmiset suostuvatkaan elämään.



Olen itse oppinut kokemusteni kautta sen, etten varmaan kykene enää parisuhteeseen, siis sellaiseen tavalliseen. Luottamus on sellainen asia, jota täytyy opetella. Olen oppinut myös sen aina itsenäisenä naisena eläneenä myös parisuhteissa, että ei pidä koskaan olla ns. puolisonsa armoilla taloudellisesti tai muutenkaan. On elettävä hetkessä ja nautittava kivoista asioista. Oltava sen yhteisen elämän lisäksi sitä omaakin elämää. Ystäviä ja kavereita ei tule unohtaa vaikka olisi millaisessa suhteessa.


Erinomainen parisuhde on arkinen ripauksella hyvää yllätyksellisyyttä, luksusta. Hyvässä parisuhteessa ei tarvitse pelätä tai epäillä. Siinä on hyvä olla, sitä hyvää oloa ei pysty edes aina sanoittamaan. Se vaan on, ja kahden ihmisen väliin ei silloin mahdu kolmansia tai neljänsiä osapuolia. Terveessä suhteessa ei ole ruuhkaa ja saat kaiken tarvitsemasi juuri omalta puolisoltasi. Hyvässä suhteessa on myös keskustelua ja vapautta, mahdollisuus nauttia elämästä.
Hyvä suhde, sellaisen jokainen pari määrittelee itse. Mutta olkaa ihmiset itsellenne rehellisiä ripauksella lempeyttä.
Älkää suostuko vain miellyttämään toista, olemaan jalkarätteinä.
Uskaltakaa elää juuri omannäköistänne elämää.
Älkää roikkuko huonossa tai epämääräisessä suhteessa vain taloudellisen turvan takia, kyllä elämässä asiat hoituvat.
Älkää uuvuttako itseänne olemalla juuri sinulle epäsuotuisassa suhteessa, joskus vaan yksinoleminen on niin paljon parempi vaihtoehto kuin olla epätasapainoisessa energioita syövässä parisuhteessa.



Ihmiset muuttuvat elämänkokemusten myötä ja siinä samalla arvopohjakin muuttuu hyvin usein. Elämä kantaa vaikka välillä se tuntuisi mahdottomalta. Elämässä on hyvin vähän mahdottomia asioita. Puhukaa, halatkaa ja tehkää päätöksiä.
Olkaa kiinnostuneita omasta elämästänne, sen sijaan että kyttäätte toisia. Siinä voi oma elämä jäädä elämättä ja muuttua aivan yllättäen.
Maalaisjärkeä, uskallusta, rakkautta ja elämäniloa kaikkien kevääseen!
Muista olla oman elämäsi supertähti!







SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig