maanantai 27. toukokuuta 2019

Mitä Sinulle kuuluu? - valonpolku tulevaasi

Muistapa kysyä tänäänkin itseltäsi, kuinka voit?
Mitä Sinulle kuuluu?
Mistä unelmoit ja oletko tiellä kohti unelmiasi?
Onko tavallinen arkesi juuri sellaista kuin haluat?
Vastaa itsellesi rehellisesti!



Mitä voisit muuttaa käytöksessäsi ja ajatuskiemuroissasi, että eläisit selaista elämää, johon olet tyytyväinen? Ihan kaikkeen emme pysty itse vaikuttamaan, mutta suurimpaan osaan asioista kumminkin.
Kulutamme liikaa energioitamme miettimällä, mitä joku toinen ajattelee meistä tai mietimme toisten elämää (vaikka omassakin elämässä olisi tarpeeksi mietittävää).
Huomioi ajatustesi ja sanojesi laatu, sillä ne muodostavat tulevaisuutesi. Kun luot positiivisuutta ympärillesi niin luot samalla tulevaisuuttasi.  Kirjaa paperille kaikki huolesi ja pelkosi. Lue paperilla olevat asiat ääneen ja sytytä paperi tuleen.
Kirjoita sen jälkeen paperille mitä haluaisit luoda, kenties runsautta ja rakkautta elämääsi. 
Vapaa ja rohkea mieli vapauttaa kahleet.
Näin voit rakentaa tulevaisuudestasi eheämmän, kun pohdit asioita etkä vaan elä päämäärättömästi tilanteesta toiseen.


Ollaksesi ystävällinen sinun täytyy avata sydämesi huolehtivaisuudelle ja toisten huomioonottamiselle. Ole ystävällinen myös itsellesi. Ne ajatukset, joita luot itsestäsi, niin saat sellaista myös takaisin toisilta ihmisiltä. Palkintosi on sisäinen rauha, lämpö ja rakkaus elämää kohtaan. 


 Vastustuskyvyllä, joustavuudella ja sinnikkyydellä on periytyvä tausta, mutta kun ihminen on sosiaalisesti ulospäinsuuntautunut, hän kykenee myös etsimään henkilöitä, jotka häntä tukevat. Voi myös olla, että joillakin ihmisillä on erityinen lahjakkuus, jonka turvin positiivinen kuva itsestä kehittyy. Aina ei voi saada positiivista palautetta ja se on osa elämää. Heitetään suojakuoret välillä nurkkaan. Kun ei vedä roolia, eikä estä muita näkemästä todellista sisintään, niin on oikelala tiellä. Kohdatessaan vastoinkäymisiä ei kannata asettua muiden yläpuolelle ja uskotella itselleen, ettei minussa itsessään ole mitään vikaa. Me kaikki olemme arvokkaita ja meillä kaikilla on omat hienot kykymme, kunhan vaan muistamme keskittää energiamme oikein.


Ota sellainen viikko, jossa keskityt omaan hyvinvointiisi ja siihen, että teet elämästäsi entistäkin parempaa. Kiinnitä huomiota aivan pienimpiinkin asioihin, ajatuksiin, ilmaisuun ja tekoihin. Asioita ei voi vaan pakottaa tapahtuvaksi. Jos et ole tyytyväinen muutokseen niin aina voi palata takaisin vanhaan hyvään jo opittuun malliin.
Oikeassa seurassa ei ole jännitteitä vaan sata prosenttinen luotto ja kotoisafiilis. Hyvässä seurassa vietetty aika menee siivillä ja on mutkatonta, mutta ei-niin-kivan-kaverin, arvaamattoman kanssa tulee fiilis, että haluan vaan kadota väkijoukkoon enkä halua, että tyyppi löytää minut enää sieltä. Hienotunteisuutta, yhteydenpito on loppunut muuten vain tai ulosanti ontuu pahasti.


Auta kanssaihmisiä, ole myötätuntoinen mutta järkevä. Olen innokas ja pidä mielesi virkeänä. Pidä lupauksesi. 
Luota, älä pakene. Kohtaa asiat ja selvitä mahdolliset mutkat matkallasi. Katso asioita kauaskantoisesti. 
Rohkea ja puhdas sydän ja mieli. Intoa elää. Olen päättänyt elää antaumuksella, ainakin tulevan puoli vuotisen 
vaikka joudunkin elämään hieman eri tavalla kuin ennen. 
Mutta luulen, että poistumalla mukavuusalueeltani löydän itsestäni uusia asioita, voimavaroja, oppia elämästä ja 
uusia löytöjä. On oltava päämäärätietoinen, ei saa antaa periksi,on oltava vahva, mutta lempeä. 
Haluan, että elämäni on juuri minunnäköistä, ei sellaista joka on raamitettu yhteiskunnan stereotypioiden mukaan. 
Elämää, jossa minä olen pääosassa, eikä minua viedä kuin pässiä narussa!


On olemassa kaikenlaisia päiviä. Ihan tavallisen harmaita, päiviä joina käyn puistossa kävelemässä, kirjastossa, mitä milloinkin; leivon leipää,  luen uusia kirjojani tai käyn salilla. Riemun kirjavia, seikkailua täynnä olevia päiviä. Päiviä joina käy vieraita ja naapurissa haukkuu koirat. Päiviä joina otetaan rennosti, katselen kaikkea haltioituneena, nukutaan kisujen kanssa yhdessä päiväunet niin, että kisu nukkuu ja minä torkun kirja kädessä, kuuntelen ulkona puhaltavaa tuulta joka kolistelee, humistelee ikkunoita.

Päiviä jolloin olen suunnattoman kipeä tai ahkera ja päiviä jolloin ei jaksa nostaa ruhoaan ylös sohvalta. Päiviä jolloin tekee mieli juuri jotain tiettyä ruokaa tai herkkua. Kummalliselta tuntuvia päiviä, laahaavia päiviä, tuskastuttavia päiviä ja niitä ilonkiljahduksilla täytettyjä päiviä. Päiviä jolloin mikään ei voi mennä pieleen. Joskus kaikki kaunis syntyy puolivahingossa. Päiviä jolloin arpoo, että "älä tule paha kakku, tule hyvä kakku". Mutta eihän aina leivonnaisetkaan voi onnistua, eihän?

Päiviä, omituisia päiviä, joina on vuoroin kevät ja aurinko, vuoroin talvi ja lunta tulee vaakatasossa. Päiviä, jolloin elää muistoissa. Päiviä joina ostetaan kaupasta ostetaan vain "terveysruokaa" ja mutustetaan sitä hyvällä omalla tunnolla vatsa piukeaksi. Päiviä joina näkee illansuussa auringonlaskun ja ajattelee kesää ja lämpöä. Kesäkin päättyy aikanaan, kuten kaikki elämässä jossakin vaiheessa. Eletään tätä hetkeä ja nautitaan pienistä asioista. Kuten vesisateen jälkeen ihanan raikkaasta säästä ja itse itselle järkätyistä lettukesteistä.

Mutta mistä me yleensä huolestumme?

40% Asioista, jotka eivät koskaan tapahdu
35% Asioista, joihin emme millään tavalla kykene vaikuttamaan
15% Asioista, jotka toteutuivat paljon paremmin kuin odotimme
8% Mitättömistä huolista
2% Aiheellisista huolista

Huoletonta tulevaa viikkoa!









SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig