tiistai 20. elokuuta 2019

Kun aika on...uusi onnellinen elämä!

Heipä hei,

Kesäloma on vietetty ja se oli elämäni parhain!
Siinä oli kaikkea juuri sopivasti, etenkin rentoilua, merielämää,ystäviä, hyvää mieltä, grillailua ja matkailua.
Heilaa ei ole eikä näillä näkymin ole näköpiirissäkään. En vaan jaksa deittailua, se vie liikaa energiaa ja on aivan ajanhukkaa.
Käytän senkin ajan mieluummin kissojeni tai ystävieni kanssa olemiseen. Silloin, kun joku ihminen vie enemmän energiaa elämästäsi kuin antaa niin on järkevämpää heivata hänet elämästään yli laidan. Kenenkään ei tarvitse yrittää pelastaa maailmaa yksin tai olla Laupias samarialainen.

Onni ei löydy epätoivoisesti etsimällä tai toisesta ihmisestä, se löytyy meistä itsestämme. On löydettävä rauha sielussaan, että voi olla  myös toiselle jotain. Ihmiset hyppäävät liian usein suhteesta toiseen ja käsittelemättömät asiat seuraavat mukana suhteesta toiseen. Etsitään pikaisesti sitä suurta onnea ja sitten petytään entistä karvaammin kun kuherrusjakso loppuu, kierre on syövyttävä. Jokaisen on surtava omat surunsa, sitä ei voi tehdä kukaan puolestamme. Parisuhde ei tuo automaattisesti onnea, se on usein täynnä draamaa ja kompromisseja vaikkei niitä haluaisi tehdä.

Säästän itseäni viisaasti tältä showlta ja nautin elämästä, en ole tilivelvollinen kenellekään elämästäni. Saan alkaa nukkumaan illalla kahdeksalta tai mennä syömään lauantaina kymmeneltä ystävien kanssa ulos, enkä kysy keneltäkään lupaa menemisilleni.  
Elän nyt elämäni onnellisinta aikaa, olen itsenäinen, elämä on täydempää ja elämässä on mielenkiintoisia juttuja. Olen onnellinen juuri nyt ja juuri näin. Minunkaan onneni ei ole aukoton, elämään kuuluu vaihteluvuus onnessakin.


Kesäloma oli kerrankin rentouttava, lensin Liettuan Vilnaan sekä Espanjaan Barcelonaan, iki-ihanaan Valenciaan sekä viihdyimme myös upeassa Andorrassa. Töiden aloittaminenkaan ei ollut vaikeaa, koska loma oli niin loma!
Sain tapahtuneisiin asioihin etäisyyttä ja näkökulmaa. Olen pohtinut valtavasti asioita ja kokenut valaistumisen, kannan mukanani valtavan määrän opittuja juttuja elämästä. Joku voisi sanoa minua jopa kyyniseksi, mutta itse puen asian elämänviisaudeksi, asioiksi joita elämä on opettanut. Minulla on ympärilläni ihania ihmisiä ja minulta ei puutu elämästäni yhtään mitään.


Olen ottanut kesällä someen hieman etäisyyttä ja aion jatkaa uudella linjallani. En kuitenkaan aio pitää näin pitkää somehiljaisuutta jatkossa.
Kesän aikana vietin paljon aikaa ihanalla takapihallani Kalliossa grillaillen ystävien kanssa. Saatoimme viettää kymmenenkin tuntia grillijuhlien merkeissä aina aamun pikkutunneille saakka. Toki olemme jatkaneet grilliperinnettä lomankin jälkeen, siitä on muodostunut jo perinne, jokaviikonloppuinen juttu. Grillailemme muutaman tunnin kesäillan lämmössä ja lopuksi saatamme käydä ystävien kanssa parissa paikallisessa. Kalliossa on lähes kaikki se, mitä tarvitsen. Siellä on elämää, hienompia ja hieman rosoisempia paikkoja. Kalliosta löytyy mitä upeimpia ravintoita, kuten  Tenho, Panema, Cella, Bar Con, Skiffer, Sivukirjasto, That Way ja mitä kiehtovin Wino.


Aion latailla instagramiini satumkirjavainen kesän tunnelmakuvia ja pitää someni hyvän mielen paikkana, josta saa vertaistukea ja hyvää mieltä arkeen. En sorru hehkuttamiseen ja pidän omat asiat omina asioina. Ei ole hyväksi kertoa kaikkea elämästään ja hehkuttaa hehkuttamistaan, jos kerrot liikaa elämästäsi pienintä yksityiskohtaa myöten se kostautuu ja kääntyy lopulta itseään vastaan.
Kun koen että haluan jakaa jonkun kivan kuvan tai jutun kanssanne, niin kannattaa seurata instastoryani, instaani sekä blogiani.

Instagram: satumkirjavainen

Onko Teillä postausideoita?
Voitte laittaa niitä vaikka instaani yksityisviestillä.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig