maanantai 26. marraskuuta 2012

Little things makes us happy!
Tästä päivästä se lähtee, aika kohti pimeintä vuodenaikaa, päälle pamahti kaamos! Kohta on joulukin ja siitä sitten taas pikkuhiljaa menemme kohti kevään valoa :). Nautitaan nyt näistä hämäristä illoista ja pimeistä öistä.

Kynttilöiden sytyttäminenkin heti aamuisin on  pieni, mutta niin suuri juttu ja luo kotiin aina lämpöisen tunnelman. On ihana aloittaa aamu lempeästi. Ah,onpa ihanaa tassutella villasukissa ttyöpäivän jälkeen, keskellä kiireettömyyttä ja kaivautua loppuillaksi sohvan syliin. Askartelen vielä kynttilänvalossa muutaman joulukortin, loput aion tilata Pelastetaan koirat ry:ltä, kunhan heidän uutukaiset joulukorttinsa tulevat myyntiin. Tänä jouluna ostan joululahjat kahdelle rakkaalle kummilapselleni, mutta muille varaamani lahjarahat olen lahjoittanut eläinsuojeluyhdistyksille.  Tarvitsevathan kodittomat kissat ja koiratkin joulunsa. http://www.pelastetaankoirat.com/kauppa/oheistuotteet/

Voi tätä talventulon jännitystä, yö voi kutoa pysyvän lumipeitteen koska tahansa.  Illan suunnitelmissa sytytellä paljon kynttilöitä, herkutella pipareilla, viikunahillolla ja sinihomejuustolla sekä rentoutua telkkarin hömppäsarjoja katsoen boxilta - aika kiva ilta, näin niinku maanantaiksi ;)

"Sallin itseni tuntea jokaisen tunteen, mitä ikinä se onkaan
ja seuraan sitä sisäisestä tilastani,
jossa on rakkaus ja hiljaisuus"
                                                         Koti ilman kissaa on vain talo.
Rentoa loppuiltaa ♥
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig