torstai 29. marraskuuta 2012

Torstai ja raikastuneet ajatukset

Aamu oli hidas ja hiljainen, kotimme lattioilla kisun lämmin, rakastava kehräys ja jalan hento hipaisu. Aamutee tarjoillaan aina muumimukista ja radiossa soi aamun rakkauslaulut. Taivaan täydeltä auringonsäteitä, pakkanen puraisi aamulla sormenpäitäni ja viilsi varpaisiinkin pienen loven. Ajatukseni raikastuivat kertaheitolla! Aamun kimaltava hohto on todella kaunis, tuhannet jääkiteet loistavat auringonvalossa kuurassa olevaa maata kaunistaen. Talven timantit. Onnellinen valkeasta maisemasta, villaisista vaatteista ja raikkaasta ilmasta.

Tänään ajattelin vaihtaa Marimekon kangasta olevat paneliverhot keittiöön. Hieman violettia väriä tähän tummaan vuodenaikaan. Aika melankolista, mutta toimii silti. Tämän kipuilun ja sairastelun piristykseksi ajattelin piipahtaa kisun kanssa kodistamme kulman takana olevan ystäväni Piian Vartiainen liikkellä ostamassa tulppaaneita. Ja jos hänellä olisi vielä suosikkikukkiani hyasintteja niin olisin superonnellinen :)
Liikkeestä on mm. kukkasidontapalvelu, leikkokukkia, viherkasveja, valikoiman Maria Drockilan kynttilöitä ja erittäin asiantuntevaa palvelua hautajaisasioissa monen vuosikymmenen kokemuksella. Drockilan kynttilät ovat mun suosikkeja, koska ne ovat laadukkaita, kauniita ja palavat sisäänpäin sekä ovat tahraamattomia kynttilöitä. Se on myös oiva lahjaidea ja piristys omaan talvi-iltaan. Eilen uskaltauduin tälle vuodelle hankkimaan myös joulutähden. Kissat kuulema osaavat luonnostaan varoa myrkyllisiä kasveja? Meidän kisu ei! Sen kun käännät selkäsi niin jo on kukissa kauniit pienet hampin jäljet, vaikka muuten kovin kiltti heppu onkin <3 Siksi sijoitin joulutähden tv-tason päälle, varmuuden vuoksi ettei seuraava osoitteemme ole eläinlääkäri. Asun pienellä paikkakunnalla tai jonkin näkövinkkelistä keskisuurella ja koetan käyttää paikkakunnan liike-elämän palveluja. Täällä on viimeisten vuosien aikana lopettanut aivan liian moni yrittäjä toimintansa.  Yrittäjät tarvitsisivat enemmän paikkakuntalaisten ja paikkakunnan johdon tukea.
Kiedon kaulahuivini tiukemmin kaulaani lämmittämään...Loppupäivän oleilen kodin lämmössä, teen makoisaa juuri pakkaspäivään sopivaa tomaatti-peltileipää ja  vuohenjuustokeittoa. Ajattelin katsoa aina ihanan Notting Hill-leffan. Se on yksi mun suosikeistani, saa aina hyvälle mielelle.
Rennon reipasta torstaita kaikille :)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig