maanantai 7. maaliskuuta 2016

Elossa ja uusia tuulia*

Täällä voidaan jo paremmin. Enää ei loiset juhli vatsassani, selätin ne tujakalla antibioottikuurilla ja levolla sekä kisujen parantavalla energialla.
Mutta koville otti ja olen aikalailla timmimpi kuin ennen matkaa. Kesäkuntoon loistaudin avulla :D Jää Jutan Superdieetit toiseksi!

Tänään on jännä päivä, mieheni aloittaa uudessa työpaikassa, menen itse sairasloman jälkeen töihin ja tällä viikolla on paljon kaikkea kivaa tekemistä. Loppuviikosta saan luokseni äitini, on sitä odotettukin ja ennen sitä tapaan veljejni, joka toivon mukaan toipuu samaisesta vatsaloisesta. Saimme siis loisen vatsaamme joko jääpaloista, ruuasta tai jostain juomasta. Olemme tarkkoja käsihygieniasta ja siitä mitä tilaamme pöytään, mutta koskaan ei tiedä hygienian tasosta tasokkaan ravintolankaan keittiössä. Sain yksitoista vuotta sitten loisen sisuksiini Rodoksen matkallani ja se oli todella kivuliasta aikaa. Mutta siitäkin selvisin.

Olen löytänyt sairasloman aikana taas lukemisen ilon ja tehnyt nettikaupoissa hyviä kirjalöytöjä. Odotan siis paria mielenkiintoista kirjaa saapuvaksi. Tällä viikolla pääsen myös luennoimaan kehitysvamamisuudesta ja erityispedagogiikasta, uusi aluevaltaus. 
Tällä viikolla saatte Rio de Janeirosta pari postausta, koska olen jo elävien kirjoissa.


Everyone has path different.
You cannot tread anyone’s path
Your path is the one none can tread.

Don’t look left
Don’t look right
For none is walking astride.

Don’t look back either
As the track behind disappears
As you move ahead.

Oh, dear friend !
Life has given you no choice
but to look ahead
and move forward.SHARE:

1 kommentti

  1. Voi kurjuus minkä taudin sait! :( Mutta onneksi parempaa päin! <3

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig