lauantai 12. maaliskuuta 2016

Kipukohtaus & parantavaa kisuenergiaa ♡

On ollut kiirettä eikä ole ollut aikaa bloggailulle. Sain viime yönä yllättäen valtavan kipukohtauksen, jalat eivät kantaneet kunnolla ja menetin tajunnan hetkeksi. Kipu oli valtava ristiselässä. Syy on tuntematon, koska olin illalla vielä aivan terve ja yhtäkkiä yöllä kylkeäni käänteässä huusin tuskissani. Saa nähdä uusiutuuko jalattomuus ja tajuttomuus kohtaus? Toivottavasi ei. Täytyy tarkkailla. Mutta nyt olo on hyvä, vain ristiselkää hieman jomottaa. Johtuiko tajuttomuus kovasta kivusta ja mistä lihasjumi on tullut? Vai oliko se lihasjumia? En usko, että oli mitään hengenvaarallisen vakavaa. Eilen töissä puhuin siitä, kuinka terveys voi pettää yhtäkkiä ja joutua pitkäaikaissairaaksi. Elä hetkessä ja nauti terveydestäsi! 

Parantavaa kisuenergiaa ja Jarmon mummolle rakkaat terveiset taivaaseen ♡ Ei päästy hautajaisiin töiden ja sairauden takia. Mutta onneksi on töitä ja mummolla ei ole hätää,sai pitkän elämän. Jäi lämpöiset muistot upeasta ihmisestä.Vaikka aika välillä tuntuu elämässä loppuvan kesken niin silti on ollut upeaa tavata ihmisiä,jotka muistaa lopunelämäänsä. Eletään hetkessä,koska seuraavasta ei koskaan tiedä mitä se tuo tullessaan.

Kohta matkaan Tallinaan laivalla. Merellinen illallinen tummenevan Suomenlahden aalloilla, majakoiden tunnelmalliset valot valaisevat maisemaa. Lumoavia hetkiä elämässä, kun uskaltaa tarttua hetkeen, niin siitä löytää monia kauniita asioita. Ainakin lautaseltani löytyy hyvää ruokaa.


SHARE:

1 kommentti

  1. Huh huh, kuulostaapa kivuliaalta. Toivotaan, että oli vaan kertakokemus.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig