keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Pilkkimistä ja oikeita sanoja oikealla hetkellä*

Sain puhelun. Sanat olivat juuri oikeat. Sen tiedon, jonka halusinkin kuulla. Tahdoin. Se on nyt mun, vaikka vaikeimman kautta meni jälleen kerran. Loppui arpominen. Kohti päämäärää. Oon hiljaa onnellinen.


Väsymys otti eilen kiinni kädestä ja vei mennessään. Stressi purkautuu,lievä aivotärähdys päivän työtapahtuman tiimoilta tai jotain muuta. Toissapäiväinen puhelinsoitto toi tämän päivän tapahtumiin valtavasti voimaa.
Nyt on pilkkikausi. Pilkin jo töissä viimeisellä oppitunnilla ja kotiin tultuani kaaduin sänkyyn. Vajaan kilsan kotimatka tuntui ikuisuudelta,aivosumussa. Oon vaan nukkunut ja nähnyt outoja unia. Unentarve ei meinaa loppua. Väsymys jättää jälkensä ja kulkee vielä ohitseni. Tuijotan ilmeettömästi tyhjyyteen. Yritän syödä oikein ja kaikki mahdollisia vitamiineja. Päässäni pyörivät vain silmät. Ehkä huomenna soin duurissa.

Lumen äänessä oli talvella loputon ikuisuus. Nyt aurinko paistaa sinitaivaalta ja jaloissa kahisee sora. Helsinki. Välillä viileä, muttei ikiroudassa. Minusta tulee tätä menoa supervahva ehkä maailman vahvin tyttö. Talviunessa kuuluu vaimea, pehmeähkö kissan kehräys kaukaa kotoa. Kynttilä antaa valon ja perhe lämmön. Ruusut tuoksuvat vuoteen vieressä maljakossa. Ollaan ihan hiljaa, nukutaan vielä lempeää talviunta ennen kuin kevätaurinko kutittelee kasvojamme lämmöllään.

Huokaisen.
Kohti parempaa.
Mutta sekin aikanaan.


Ps. Suosittelen Batman vs Superman-leffaa!
SHARE:

2 kommenttia

 1. Pilkkikausi on meneillään täälläkin - puhti loppuu viimeistään töissä iltapäiväkahveilla. Eikä kesäaikaan siirtyminen asiaa ainakaan auttanut.
  Minulla syy on kyllä tänä keväänä tuo kasvahalvauksessa toimintansa lopettanut silmäluomi - joudun edelleen silmää kostuttamaan öisin - ja joka kerran herätessä on uni etsittävä uudelleen.
  Kevät on tänä vuonna erityisen tervetullut.
  Ja aurinko entistäkin rakkaampi ystävä.
  Valoisia päiviä sinulle, Satu <3

  VastaaPoista
 2. Sama täällä. Olen ollut niin väsynyt, että unessa näin jopa kauan sitten edesmenneen mummoni jolta kysyin, enkö sais jo tulla sinne? :D
  Ihanaa kuulla, että puhelu tuli ja oikeat sanat sanottiin. Elämä on siitä mahtava juttu, että yks puhelukin voi pelastaa päivän ihan täydellisesti.
  Voimia!

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig