lauantai 1. syyskuuta 2018

Yhteistyö: Kauppahalli 24- luonnollisesti tuorein*


Teen yhteistyötä Kauppahalli 24 kanssa.
Sivustolta tilaat helposti kotiinkuljetuksella ruuat,juomat,lemmikkien ruuat jne. Sivustolta löytyy myös helppoja reseptejä arkeen ja juhlaankin.


Kauppahalli 24 toimittaa tuoretta tavaraa suoraan asiakkaille, eli jos tilaat maanantaina niin saat tuotteet keskiviikkona kotiinkuljetettuna haluamaasi aikaikkunan aikaan.

Kuljetusmaksu on vain muutama euro ja joku tekee ostokset puolestasi sekä toimittaa vielä kotiin. Tämä on saavutettu etu, josta en enää luovu. Suunnitelmallisuus helpottaa arkea ja saan laadukkaita raaka-aineita aina Reinin lihasta Erikssonin kalaan.
Minun ei tarvitse jonottaa kaupoissa ja miettiä kaupassa mitä aion kokata vaan voin tehdä tilaukset kotoa käsin kaikessa rauhassa. Säästän aikaa ja hermojani.

Kauppahalli24 toimittaa tällä hetkellä Uudellamaalla seuraavilla alueilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Järvenpää, Tuusula, Sipoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Klaukkala, Veikkola, Siuntion keskusta, Jokela ja Hyvinkää.  
Tarkemmat tiedot löydät tästä linkistä. 

Tuottajat löydät tämän linkin takaa.

 Ja kun isot ostokset saadaan kotiovelle, on päivän ohjelmanumerona kiva piipahtaa pikaisesti  lähikaupassa hakemassa täydennyksiä ja akuutteja tarpeita. Myös ruokakustannusten

Täältä voit käydä lukemassa muiden kokemuksia Kauppahalli 24-palvelusta.


Koodilla SATUKOO saat yli 50e ostoksista -10e alennuksen.
Luonnollisesti tuorein & arjen pelastaja.























SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig