perjantai 27. maaliskuuta 2015

To do - Relax!

Eilen söin suuren määrän kakkua ystäväni synttäreillä. Nukuin kolmen tunnin päikkärit. Tänään vietän aikaa jälki-istuntovalvojana, sytytän kynttilät rakkaille. Viikonloppuna istumme kaupungin viileässä syleilyssä. Paljon unta, ulkoilua ja leipomista Nautin joutenolosta. Ruma sää, mutta rakkaat ystävät. Ensi viikolla taas skarppaan, menen aamuisin kukonlaulun aikaan kuntosalille. Jos saisi taas kiinni kesäkunnosta ja treeni-innosta. Treenaaminen saa aikaan valtavan hyvän olotilan, jota taas tavoittelen. Lepo on tehnyt hyvää, olen levännyt ja haaveillut. Olen huomannut, että haaveista on tullut totta, osittain. Haaveilu siis kannattaa. Töissä käyminenkään ei ole ollut raskasta, olen keskittynyt olennaiseen. En tee asioita pakolla. Teen niitä sydämellä. Välillä on hyvä havahtua miettimään ympäröivää maailmaa ja itseään. Sitä kuinka hyvin asiat usein ovatkaan.

En halua hukata tätä päivää odottamalla liikaa huomista. Tarraudun sekuntiviisariin ja elän tässä hetkessä. Näin vanhaksi on pitänyt elää, että olen oppinut rentoutumaan kiireenkin keskellä, se antaa lisävoimia arkeen. Sitä, kun  helposti jumiuttuu odottamaan työpäivän päättymistä, viikonloppua tai mitä tahansa. 

Mukavan keväisen viikonlopun to do-lista;

1. Tehkää hyvää ruokaa,
2. Suunnittele kesämenoja ja -matkoja!
3. Hae kotiin kimppu tuoreita tulppaaneita,
4. Nauti keväisestä säästä ystävien kanssa,
5. Aloita aamu itsetehdyllä raikkaalla smoothiella,
6. Ota esiin kevätvaatteita. Älä ryntää ensimmäisenä vaatekauppaan ostoksille,
7. Juo talven viimeinen virallinen (minttu)kaakao,
8. Järjestä kevät- ja kenkäkokoelmasi siistiksi riviksi,
9. Nauti auringosta ja lueskele parvekkeella/terassilla,
10. Nauti kevään eka jäätelö ulkona, säätäkin uhmaten!

Kevät on saapunut, jos pystyt nauttimaan jätskin ulkona :DSHARE:

4 kommenttia

  1. Kylläpä kuulosti muksalta ja tulevakin kuulostaa muksalta.. Eli tähän ei voi muuta kuin olla tyytyväinen :) Kivvaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig