keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Tervetuloa uudet ja vanhat lukijat ♥ - ajatuksia yhteistyöstä & talvikeväästä*

Blogini on nyt myös Facebookissa.
Olen löytänyt blogin myötä ihmisiä, olen kiitollinen teistä kaikista ♥
Kaikki ei aina ole sattumaa.

Jos jokin matkayhtiö tai muu taho haluaa tehdä blogini kanssa yhteistyötä, niin ota rohkeasti yhteyttä (olen valmis matkaamaan mitä erikoisempiin maihin ja tutustumaan uusiin kulttuureihin, olen valmis tekemään elämässäni uusia juttuja, menemään vaikka rasvaimuun) , satukoo79@gmail.com.
Olen tehnyt aiemmin useiden yritysten kanssa yhteistyötä ja niiden hedelmänä on syntynyt usein paljon uusia asiakkuuksia ja ideoita.

*

Olen jotenkin lopenuupunut tähän talveen ja ilmassa onkin taas väkeviä talven merkkejä, lunta on tullut vuorokaudessa taas muutama kymmenen senttiä, viime iskee ulkoillessa poskiin ja väsymys painaa hartioita. Tässä vaiheessa vuotta tarvitaan sitkeyttä. Onneksi kaapeissa kummittelee vielä joulusuklaita. Olen taipuvainen kaamosväsymykseen, täällä kaukana kun vielä asustelen. Tällainen sää laittaa mietteliääksi. Kesään on aikaa vielä reilu kaksi kuukautta ja oikein lämpöiseen kesään tällä leveyspiirillä ei voi koskaan luottaa. Mutta joo, kun se kevät nyt tulisi, niin voisi se kesäkin ehkä kaivautua hankien alta ennen kuin kesäloma aikanaan loppuu. Olen huolestunut, kevät on jumissa!  Salaa haaveilen jo siitä hetkestä, kun istun rannalla piknikin äärellä, aurinko lämmittää taustalla, vesi liplattaa kesän onnea, käsissä kirja, sielussa kiireettömyys ja pikarillinen mansikkasmoothieta.

Mutta leikitään vielä sitten talvea samoissa maisemissa, lasketaan pulkalla mäkeä, nuollaan kintaista lumikokkareet :D, lasketaan mäkea ylös takaisin ja uudestaan alas.
Niin kauan, että posket hehkuvat punaisina, nautitaan lämpöistä mehua ja retkieväät.
Kotiin illalla tähtien loistaessa,  mutta lumen valaisemassa illassa,
raukeina ajatukset raikastuneina ja talviunisina.


Kuiskaan hennosti talvelle keväällä, että "kiitos taas kerran".

Osaan arvostaa kevättä ja kesää, niiden taianomaista ihanuutta.
Meistä ei koskaan tule talven kanssa bestiksiä, mutta hyväksyn erilaisuuden.


Takatalvi vetää ilmeen vakavaksi.
SHARE:

3 kommenttia

 1. Voi ei... onko teillä oikeesti noin paljon lunta? Vähemmästäkin ilme on vakava, no kyllä se kevät sieltä tulee... toivottavasti oikein nopeasti :)
  - Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on valtava määrä lunta ja aurinko saa todella paistaa lämpöisesti pitkään, jotta nämä lumivuoret sulavat pois ennen elokuuta :D

   Poista
 2. Siulle olisi haaste blogissani. :) http://vivivinna.blogspot.com.es/2015/03/11-kysymysta-ja-vastausta-x-2.html

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig