torstai 7. heinäkuuta 2016

Brooklyn Cafe ja muita herkullisen hauskoja vinkkejä Helsingistä*

Ollapa vielä lapsi, olla pitkällä kesälomalla ilman huolenhäivää, herätä aamulla kun huvittaa, kirmata rantaan, ottaa kuperkeikkakisoja ja uida niin kauan, että nälkä kasvaa ylitsepääsemättömäksi. Hilpaista kotiin valmiille aterialle ja kitistä tiskivuorosta. Lukea Viisikko-kirjoja pitkälle yöhön ja kuunnella lintujen sirkutusta avoimesta ikkunasta. Päivän ainut miettimisen arvoinen asia olisi jäätelömaun valitseminen.
Seuraavan päivän ohjelma olisi lähes toisinto edellisestä päivästä.Nyt aikuisena on elettävä lapsen mielellä aikuisten elämää. Sekin on ihan hyvä.

*

Olen kulinaristi ja rakastan hyviä makuja. Ruoka ei ole minulle vain polttoainetta, se on minulle harrastus ja nautinnonlähde. Jos haluatte syödä maailman makoisimman kuppikakun jos toisenkin, niin suuntaa Brooklyn Cafe & Bakeryyn. Sieltä saat todella makoisia kuppikakkuja, parhaimpia mitä olen kokskana syönyt. Suosittelen etenkin red velvet cupcakeseja.  Tämä herkkupuoti, josta saa niin suolaisia kuin makeitakin herkkuja sijaitsee Fredrikinkatu 19. Perustajat ovat aitoja amerikkalaisia, suotaan New Yorkista.
Löydät kahvilan myös Facebookista. 
Muun muassa sieltä voit bongata mitä cupcakesien makuja kahvila tarjoaa minäkin päivänä.

Ollaan käyty laulamassa karaokea Erottajassa. Yksi mun lempparipaikoista Hesan yöelämässä.Suosittelen piipahtamaan Aleksanterin kadulla aivan Stadin sykkeessä ravintolakompleksissa, Santa Fe:ssä, Grande Grillissä tai MorriSon`sissa. Santa Fe:stä saa meksikolaistyylistä ruokaa, Grande Grillistä pihvejä sekä hampurilaisia ja MorriSonsista pizzaa, pizzaburgeireit,a burgereita, pastaa ja salaatteja. Annokset ovat todella suuria ja etenkin MorriSon´s on mahtavan hyvä ruokapaikka, hinta ja laatusuhde ovat erinomaiset.
Ja sieltä saa Stadin parhaat pizzat, salaateista puhumattakaan! Pizzat ovat niin suuria, että minulle riittää yleensä puolikas. 
Sisäpihalla on kiva terassi ja viikonloppuisin lavalla on esiintyjiä.

Raflan nettisivuilta löydät monia hyviä ravintoloita.Stockmannin kulmalla sijaitsee entisen skumppabaarin tilalla Gastrobar Smörre.
Sohvalla istuessa on hauskaa katsella ohitse vaeltavia ihmisiä ja tavata ystäviä hyvän juoman ja pienen purtavan merkeissä. Etenkin lohileipä on suussa sulavan makoisaa.
Kun tilaat juotavaa, niin saat keittiöntervehdyksenä pienen suupalan suolaista herkkua.SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig