lauantai 9. heinäkuuta 2016

Vintage Louis Vuitton Petit Noé Monogram


Vintage Louis Vuitton. Petit Noé Monogram. Edullinen löytö nettikirppikseltä. Laukku on valmistettu 90-luvulla. Myyjä lupasi aitoustakuun, mutta kävelin silti Helsingin Vuittonille ja aitoutin sen samantien. Louis Vuittonin mestari totesi, että tämä yksilö on erittäin hyvässä kunnossa ikäisekseen, mutta muistutti vanhan laukun rasvaamisesta. Laukku on sen verran kallis uutena ostettuna, ettei minulla olisi sellaiseen varaa eikä muutenkaan olisi järkeä laittaa laukkuun yli 1000 euroa. Sain tämän kaunokaisen parilla sadalla, tämä on aito ja kauniisti patinoitunut. Näitä laukkuja on olemassa kolmea eri kokoa ja juuri tämä on hyvä koko. Suurin koko menisi aivan liian suureksi arkikäytössäni.


Sisällä on järjestelijä joten tavarat pysyvät hyvin järjestyksessä. Laukku on muutenkin sopivan kokoinen ja juuri sellainen, jota olen etsinyt jo jonkin aikaa. Mikä ihaninta sen vaaleat nahkaosat ovat patinoituneet jo kauniin ruskeiksi. Tästä on laukkua pitkäksi aikaa, loppuelämäksi. Jollen sattumoisin ihastu johonkin muuhun laukkumalliin ja silloin luovun tästä ihanuudesta. Kuosina tykkään ehdottomasti eniten Damier Ebenestä ja Monogramista.
Uudistuneessa Noessa pohjan nahka kiertää ylemmäs. Louis Vuittonin mestarin mielestä tämä vanhempi malli on kauniimpi. Laukun canvas -materiaali kestää kaikki säät, ja kun nahkaosat ovat vähän patinoituneet eivät nekään pienestä hetkahda.


Laukku kulkee mukanani niin puistossa kuin kaupungilla, sitä ei tarvitse varoa, se on huoleton laukkuni. Petit -koko on itselleni täydellinen, sillä perus Noé on näin lyhyellä minusta liian pitkä malliltaan. Noé onkin siitä mainio, että sinne mahtuu juuri sopivasti tavaraa, eikä se koskaan ammota tyhjyyttään. Laukku on myös rento, sopii lähes kaikkiin asuihin ja se pysyy hyvin olalla. Sulkeminen nyöreillä on myös kätevää. Vaikka Vuittonin Monogram -kuosi on melko nähty, ei Petit Noéa kuitenkaan näy paljoa katukuvassa. 


Onko Teillä jokin laukku, jonka haluaisitte hankkia?

SHARE:

12 kommenttia

 1. Ajatella mikä löytö. Just tuollainen kauniisti patinoitunut nahka on kaunista! Oonkin Instan puolella ihaillut noita laukkulöytöjäsi.Tuo on totta,en ollut minäkään ennen nähnyt tätä mallia.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin onnellinen, materiaonnea :D Toi laukku on niin perfect mun käyttöön! Ihanaa viikonlopun jatkoa :)

   Poista
 2. Kaunis laukku ja kauniimpi tuo on kuin se uusi jossa pohjan nahka nousee.
  Saanko kysyä, mistä kirpparilta bongasit tuon? Noe kelpaisi minullekin, mutta juurikin käytettynä mielellään, eikä uutena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huutonetistä bongasin ja tein tarjouksen. Myös VestiAiresta löytyy edullisia, aitoja ja patinoituja Vuittoneita :)

   Poista
 3. Hieno löytö - ja minusta kauniimpi käytettynä kuin uutena; tykkään tuosta patinoituneesta nahkasta.
  En ole suurikaan Vuittonin laukkujen fani, mutta tässä laukussa kuviointi ei pääse häiritsemään - ja pussukkamaisuus tekee siitä rennon.

  VastaaPoista
 4. Kaunis laukku ! Hyvän löydön teit.

  VastaaPoista
 5. Mahtavia laukkulöytöjä olet tehnyt viime aikoina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin iloinen, kun voi löytää toiselle tarpeettoman jutun ja itse innostuu siitä. Minua ei haittaa,ettei laukku ole upouusi. Kunhan on mieluinen malli, patinoitunut ja aito :)

   Poista
 6. Hei maksaako toi aitoutus jotain? Voiko sitä tehdä netin kautta? Olen tässä juurikin ostamassa ebaysta elämänki ekaa vuittonia. Ja tuota samaa mallia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tiina, ei maksa mitään aitoutus ja hoituu muutamassa minuutissa.

   Poista
  2. Netin kautta voit tehdä aitouttamisen ulkomaalaisten firmojen kautta. Mutta jos haluat aitouttaa Vuittonilla on sinne mentävä itse laukun kera.

   Poista
  3. Netin kautta voit tehdä aitouttamisen ulkomaalaisten firmojen kautta. Mutta jos haluat aitouttaa Vuittonilla on sinne mentävä itse laukun kera.

   Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig