lauantai 2. heinäkuuta 2016

Sisustushankintoja. Työnjohtajatar ja kuluneen viikon tunnelmia*

Illalla olen ollut superlaiska ja se tuntui jo päivällä luissa, ytimissä ja pinkeissä varpaankynsissäni saakka. Vaikka viime aikoina on ollut kiirettä töiden puolesta, niin olen sentään säilyttänyt varjoni - mikä onni. Joskus mietin kuinka ihminen voi olla näin laiska? Hyvin. Jos tekee asiat kahdella silmällä ja yhdellä suurella laiskaa intoa täynnä olevalla sydämellä, niin ei voi mennä vikaan.

Kotoilua, kirppistelyä, uneilua, runoilua ja hitailua kuuluu lauantai-iltaani. Koti hehkuu lämpöä ja kehräyksiä. Kunpa auringonsäteet huuhtoisivat kesän kaikki sateiset tunnit kellotaululta. Olisi vain kesäaikaa, lämpöä,hehkua, rantapiknikejä, hiekkaa ja aurinkoa. Aurinko on iloni, samoin mielenkiintoinen kirjapino ja lämpöinen itsejärjestetty aurinkoloma. Tänään syötiin pinaattipannaria. Koetan syödä rautaa, koska kaikkea rautaa ei saa kehoonsa salilla hikoilemalla. Joskus on hetkiä, jolloin täytyy olla maailman vahvin tyttö. Vahvoja päiviä. Kuluva viikko on ollut antoisa, lämpöinen ja täynnä hyviä kohtaamisia.
Opin myös aikanaan, ellet nostata pölyä, joudut nielemään sitä!

Kyllä Maija tietää kuinka Ikean kalusteita kootaan. Meidän työnjohtajatar ♡ jonka palkka maksetaan katkarapusissa ja suukoissa.*

 Suosittelen Stockan kulmalla olevaa Smörreä. Lasi viiniä ja pientä purtavaa. Sijainti on erinomainen ja ruoka hyvää. Ennen tällä paikkaa sijaitsi One Tiny- skumppabaari.*

Kävin tällä viikolla tekemässä neljä salitreeniä. Ihana olla terve, eikä kärsiä työtapaturmista. Salilla hikoilen ilolla. Treenin jälkinen tunne on euforinen.


SHARE:

1 kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig