perjantai 1. heinäkuuta 2016

Kirppislöytö: Vintage Louis Vuitton St Cloud GM Cross Body Bag

Tein nettikirppikseltä viime viikolla löydön, Louis Vuittonin vintage crossbodylaukku ja vielä se suurin malli. Laukku on valmistettu Ranskassa 90-luvulla. Se on jo 22 vuotta vanha kaunokainen. Se oli menoa, kun sain sen vielä edullisesti. Kävin eilen Helsingissä Vuittonin liikkeellä aitouttamassa laukun, se on todellakin aito, kuten myyjä lupasikin. Aitouttaminen ei maksa Vuittonilla mitään. Kävelin liikkeeseen ja  kerroin ostaneeni aidon Vuittonin, mutta halusin vielä varmistua sen aitoudesta. Helsingin Louis Vuittonin manager astui esiin ja vei laukun takahuoneeseen tarkasteltavaksi ja vähän ajan kuluttua tuli laukun kanssa takaisin ja kehui laukkua kauniiksi aidoksi yksilöksi. 

Nettikirppiksillä kannattaa tehdä reippaasti hintaehdotuksia, joskus myyjä hyväksyy tarjouksen ja nyt siinä kävi näin. Upea laukkua ja hyvä kuntoinen. Myyjän kanssa kannattaa käydä näyttämässä laukkua Vuittonilla ja aitouttaa se tai sopia,  jollei laukku olekaan aito, niin rahat saa tällöin takaisin. En raaski ostaa kaupasta aivan uutta Vuittonia, joten vintagelaukut ajavat hyvin asemansa, jos haluaa, että olalla keikkuu luksuslaukku. 
Jää rahaa matkailuunkin.

Aidon Vuittonin tunnistaa hyvin muun muassa siitä, että vaaleat nahkaosat ovat patinoituneet vuosien saatossa kauniin hunajanruskeiksi ja kuviointi on tasainen. Vaikka laukku on tehty usemmasta eri palasta, niin kuviot täsmäävät keskenään.

Millaisia löytöjä olet tehnyt nettikirppiksiltä?

SHARE:

1 kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig