perjantai 29. heinäkuuta 2016

Terveiset Tallinnasta*

Palasin sunnuntaina kahden viikon Valencian matkalta. Se teki hyvää sielulle ja keholle. Oikea loma ja vielä lämmössä. Espanjaan täytyy matkata ehdottomasti uudestaan, vielä kahdeksannenkin kerran. Maa, jossa hintataso ja ilmasto ovat kohdillaan. Kotoisa fiilis. 

Hotelliksi valitsimme Valenciassa aivan eettisistä syistä Illunionin, jossa 40% työntekijöistä on vammaisia. Hotelli sopii liikuntarajoitteisillekin ja palvelu oli erittäin ystävällistä. Palaan matkaan tarkemmin ensi viikolla.

Maanantaina palasin jo arkeen ja töihin. Tänään ja ensi viikolla kerkiän taas hieman lomailla Helsingin ulkopuolella. Vietän kaksi päivää ystävän kanssa Tallinnassa. Hyvää ruokaa, viiniä, kiireettömyyttä, unet mankeloiduissa lakanoissa ja merellistä tunnelmaa. Ensi viikolla matkaan junalla toiseen suuntaan. Kodin merkitys korostuu erityisesti silloin kun palaa matkalta. Tämän kesän matkailukiintiö alkaa olla täynnä. Nyt tartten vaan paljon unta, ensi viikolla onkin hieman helpompi viikko töiden suhteen.
Syyslomalla matkataan taas vieraaseen maahan ja se tarkoittaa töitä,töitä ja vielä kerran töitä. Suurella ilolla ja sydämellä.SHARE:

1 kommentti

  1. Tallinna on kiva paikka. Espanjan lomasi oli varmasti rentouttava, kuvia odotellen.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig