lauantai 3. kesäkuuta 2017

Montako päivää peruskoulua? Lomalla!

Montako päivää peruskoulua? Mulla olisi noin 30 vuotta. Kevätjuhlat juhlittu, oppilaalle annettu SubWayn lahjakortti, todistus ja pieni herkkukori. Ilon loiste oppilaan kasvoilla. Ja mä sain ihania kukkasia. Eilen oli uskomattoman upea aamun aloitus. Sain heti aamusta töihin mentyäni hyvää palautetta oppilaiden vanhemmilta sekä suklaalevyn. Kukapa nyt ei suklaasta tykkäisi :D 


Tämä lukuvuosi on ollut huima kaikkine pohjakosketuksineen ja huippuineen. Olen saanut muun muassa pieniä oppijoita oppimaan ärrän ja ässän kiemuroita sekä opettanut lukemaan, laatinut lausuntoja ja tukenut vaikeissa tilanteissa. Olen saanut tutustua upeisiin ihmisiin ja osan kanssa yhteinen matka jatkuu. Kuljetan mukanani valoa, haluaisin istua lämpöisillä kallioilla merenrannalla ja nauraa helpottuneen onnellisesti kesäyössä. Kesäunelmia!

Hurjaa, nyt alkoi kesäloma!

Lähdemme vielä illaksi työkavereiden kanssa Stadiin raflaan. Nautimme aurinkoillasta ja lomasta. Kesäloma, merellinen tunnelma ja makoisaa ruokaa. Summertime and the living is easy
Onneksi kesälomalla pääsen muutaman kerran lentämään toiseen maahan, jossa kieli on vieras ja päivät kuumia. Onnellisuuden aaltoja ja minne ikinä menetkin, älä unohda sydäntäsi matkasta! Kiitollisuus!
Mielettömän hyvä fiilis jäädä lomalle, tällaista fiilistä ei ole joka lukuvuosi. Toivottavasti tämä olisi enne jostain kivasta.
SHARE:

2 kommenttia

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig