sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Tunnustus: Suomi 100-bloggaajana Silja Linella! - aina matkalla jonnekin*


Minun blogini Satu Koo's Lifestyle on valittu Silja Linen Suomi100-bloggareiden joukkoon. Meitä Suomi100-bloggareita on yhteensä 20.

Tulossa siis makoisamatka, ripaus erilaisuutta,kuten tyyliini kuuluu. Seilaan Tukholmaan hyvässä seurassa. Kirjoitan matkasta Tukholma-ja laivavinkkeineen jutun, jonka Silja Line jakaa medioissa eteenpäin. Tilanne vaati kuohuviinin nauttimisen heti aamusta, kun avasin sähköpostini ja siellä oli näin suuri tunnustus sekä kunnia. Teki mieli huutaa junassa kovaa, jee! Koko kroppa kihelmöi onnesta. Tänään aurinkokin on mukana juhlassa. Skål!

*

Aina matkalla jonnekin. Näin tulee aina olemaan. Matkoilla on aina suuri vaikutus minuun. Joskus sen tajuaa heti ja joskus vasta myöhemmin. Takana viisi kivan-makoisan-ystävällistäpäivää Pohjois-Karjalassa. Nyt kotimatkalla Käpylään ♡
Me kadotaan kaikki täältä aikanaan kuin tähdenlennot. Eletään nyt! Muistot ovat kalleinta kultaa.


Luin sähköpostiani ja sain tanskalaiselta Skovhuus-vaatebrändiltä yhteistyöpyynnön. Sillä on vaikutusta, millaisia sanoja käyttää, koska sanat muokkaavat maailmaa. 
Mun pitäisi matkustaa enemmän junassa, keskittää työni junailuun, koska junassa näyttää tapahtuvan ne suuret hyvät jutut. 
Elämää Valtion Rautateillä, kuten isänikin teki uransa veturinkuljettajana. Dieselin tuoksu ja ohitse vilisevä kesäisen kaunis luonto. Fiiliksissä! Ravintolavaunun yläkerrassa saa olla omassa rauhassaan, yksin. Syntyy ideoita ja lyyrisiä ajatuksia. Elämä on raiteillaan! Ainakin näennäisesti.

SHARE:

1 kommentti

  1. Onnittelut! Ihan mahtava juttu, kun saat olla noin näkyvästi osa Suomi100:a ja vieläpä yhdessä lempparini, eli Siljan kanssa. Olen tosi iloinen puolestasi ja en malta odottaa, että päästään kuulemaan tästä lisää :)

    Upeaa uutta viikkoa ♥

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig