sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Suomi 100-kesälounas Silja Symphonylla ja kesäpäivä Stockmann Roofissa*

Sain kutsun Silja Linen Suomi 100-kesälounaalle. Aluun kippistelimme alkumaljat ja nautimme Atlantic Palacessa huikean upeasta aasiatyylisestä showsta. Sen jälkeen menimme Grande Buffettiin nauttimaan todella makoisia ruokia. Ruoka oli Silja Line laivojen Suomi 100-kesäbuffetin antia. Kesäbuffettia suunniteltaeassa on kuunneltu asiakkaiden toiveita ja tuotu tarjolle aiempien kattausten suosikkiruokia.  Tarjolla oli paljon myös vegaanivaihtoehtoja osana Vegepaatti-kehitysprojektia.  Enää vegaanien ei tarvitse tuoda laivalle omia eväitä saatikka syödä suppeaa valikoimaa olevaa vegevaihtoja, koska nyt uudstetussa menussa vaihtoehtoja on vaikka kuinka. Oma suosikkini oli punajuurilasagne.


Nautimme myös laivan valko-ja punaviinejä ja voin vain suositella hieman ylellistä buffet-tason ruokaa ja näitä viinejä. Mukaamme saimme vielä Fazerin Vegaanisen mässyboksin. On hienoa, että erilaisia ihmisiä on kuunneltu ja kaikille löytyy varmasti syötävää ja juotavaa kaikista kategorioista Silja Linen buffetista. Oli ihana nähdä vanhoja uusia blogituttuja ja viettää ihana kesäpäivä laivassa, vaikka olimme koko tapahtuman ajan satamassa.
Nyt vaan risteilemään Tukholmaan ja nauttimaan ihanista merituulen terveisistä ja makoisasta ruuasta. 

Tapasin myös entisen työkaverini Harrin Stockan terdellä ja voi pojat, kuinka aurinko lämmittikään. Helsingin keskustan Stockmann-tavaratalon 8. ja 9. kerrokseen on avautunut odotettu Stockmann Roof -ravintola. Ravintolan erikoisuutena on Stockmannin katolla sijaitseva terassi.

190-paikkainen terassi toimii kahdessa tasossa, joista toinen on kokonaan katettu ja toisella ylempänä sijaitsevalla tasolla voi nauttia esteettömästä auringonpaisteesta.
Ravintolatoiminnasta vastaa Royal Ravintoloihin kuuluva Ravintola Teatteri, joka toimii tiloissa vuokralaisena. Ravintolan tiloissa voidaan järjestää myös yksityistilaisuuksia.
Stockmann Roof tarjoaa musiikkia, kesäisiä suosikkijuomia, virvokkeita, kahvia ja teetä sekä valikoituja ruoka-annoksia Hanko Sushin menusta. 


SHARE:

1 kommentti

  1. Oli oikein herkullinen lounas :) Mukava päivä ja kivaa seuraa !

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig