perjantai 16. kesäkuuta 2017

Fashion Centerin makeissa avajaisissa - muutama ihana yhteistyö*

Olin Vantaan Vehkalassa Fashion Centerin avajaisissa eilen aamupäivällä.
Wau, mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyikään. Sain solmittua useita yhteistyöjuttuja eri brändien kanssa. Ystävällisiä jälleenmyyjiä, ehkäpä ystävällisin tapahtuman ikinä.
Tässä upeassa rakennuksessa, joka muuten sijaitsee vain 150 metrin päässä Vehkalan asemasta, niin on 49
showroomia ja 200 brändiä. 

Rakennuksesta löytyy tiloja, joita voi vuokrata muotikuvauksiin ja näytteilleasettajien vaatteita voi lainata kuvauksiinsa. Muutaman viikon kuluttua rakennukseen avataan Outlet, josta löydät kauniita ja edullisia vaatteita, laukkuja, kenkiä ja koruja. Täällä todellakin kannattaa visiteerata!


Sain kenkäbrändi Piccadillyltä jalkaystävälliset kengät suoraan Brasiliasta (monien lentoyhtiöiden lentoemännät käyttävät juuri Piccadillyn kenkiä). Piccadillyn valikoimista löytyy useita malleja, jotka olisin valmis kotiuttamaan samantien. Hyvät kengät eivät ole itsestäänselvyys. Enää minulle ei riitä, että kengät ovat kauniit, niiden tulee olla myös jalkaystävälliset. Ja Piccadillyn kengät todellakin täyttävät nämä korkeat vaatimukset. Saan muutamalta muultakin merkiltä blogiyhteistyön kautta ihanuuksia. Siitä kerron teille enemmän sitten postauksissani.

Fashion Center, 
Härkähaankuja 14,
VantaaPark Lane-vaatebrändi ei ole vielä rantautunut Suomeen. Sillä on mallistossaan kauniita ja huokeita vaatteita. Ne muistuttavat Gantin vaatteita. Tämä vaatemerkki olisi niin mun juttuni. Sitä odotellessa. Masailla on upeita vaatteita monille eri vartalotyypeille. Sama kuosi, mutta eri leikkaus ja tää takki. Rakastuin tähän sydän juuriani myöten! Mätsäisimme Maijan kanssa niin hyvin yksiin.


 Only Way Naturen upea sinapinkeltainen pellavatunika. Upea!
Tää on pakko saada, niin klassinen ja monikäyttöinen.

 Anita-alusasu ja uimapukubärndillä on upeita sekä laadukkaita alusvaatteita sekä uima-asuja. Nää ovat aivan must have-tuotteita.

 Capricella löytyi mitä upeimpia kenkämalleja. Ihastuin punaisiin balleriinoihin ja näihin suorastaan koristeellisiin muotiluomuskenkiin.


 Coal on ruotsalainen korumerkki ja siltä löytyy niin kullan- kuin hopeankinvärisiä upeita koruja.
Mä voin niin jo nähdä nämä killumassa korvissani.

Joshylla löytyi aivan mielettömän ihania kultanappisia vaatteita. Siis nämä ovat niin must have-juttuja. Rakastan kaikkea kiiltävää, minussa taitaa asua pieni pala harakkaa. Koska harakathan ovat myös kiiltävän perään ;)


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig