Kanawapit lempeän tulisella & makealla avokadokreemillä ♡
Perusreseptin sain Anton & Antonin ruokakassista, jota tuunailin aikalailla makumaailmaani sopivammaksi. Tein reseptin lähes kokonaan uusiksi, sain vain niin mielettömän idean. Kesäinen resepti.
Varoituksen sanana, että nämä wrapit koukuttavat, ovat niin mielettömän hyviä!
Kanawapit lempeän tulisella & makealla mansikka-avokadokreemillä á la Satu Koo
1 pkt tortillalettuja
1 friseesalaatti
1 pkt kirsikkatomaatteja
1 punainen chili
1 avokado
1 punasipuli
ripaus vuohenjuustoa
1 rasia tuorejuustoa
3 rkl Srirachaa
½ rasia mansikoita
1 rasia Naapurin maalaiskanan suikaleita
2rkl oliiviöljyä
1 mm suolaa
3rkl Mango-Curry maustetta
2rkl Sempion Bulgogi marinaadi
Huuhtele salaatin lehdet ja laita kuivumaan talouspaperin päälle.
Poista chilistä siemenet. Kuumenna öljy pannulla, voi olla myös makuöljyä.
Pilko chili ohuiksi renkaiksi ja paista pannulla kanasuikaleiden kanssa. Paista kunnes kana on kypsää ja mausta suollala, Mango-Curry seoksella sekä voit laittaa lisää makua tuomaan lorauksen Sempion Bulgogi marinadia.
Halkaise avokado ja poista kivi,lusikoi hedelmäliha kulhoon. Yhdistä kulhossa tuorejuusto, 5 isoa mansikkaa ja avokado sauvasekoittimella kreemiksi, lisää vielä srirachaa.
Pilko kirsikkatomaatit, punasipuli, vuojenjuusto ja revi salaatti.
Paista pannulla öljyssä kevyesti yhdeltä puolelta tortillalettuja sekä vuohenjuustoa.
Kasaa sen päälle täytteet haluamassasi järjestyksessä.
Ja mukaan voit laitta myös mansikoita pilkottuina, se vasta onkin kesäinen resepti!
Mielettömän hyvää!
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.