maanantai 9. heinäkuuta 2018

Resepti: Kasvis-juuresvartaita kera siirappi-curry-valkosipulimarinadi kanan,halloumjuustoa, cashew-skumppa-basilikapeston &vesimelonin

Haluan jakaa Teille makoisan ja helpon reseptin.
Ripauksella kesää ja hyviä makuja.

Lautanen: Arabia Paratiisi
Liina: Sopretty.fi



1 pkt Naapurin maalaiskanan suikaleita
Tai tofua
1 rasia tomaattia
2-3 perunaa
2 iso keltasipuli
2 kynttä valkosipulia
80g cashewpähkinöitä
1 rasia basilikaa
2-3 dl Alavuden öljynpuristamon Chili oliiviöljyä
1 dl oliiviölyä
puolikas vesimeloni
3rkl vettä
½ pkt halloumjuustoa
2 rkl shampanjaa tai kuohuviiniä
suolaa, pippuria
currya
siirappia


Lämmitä uuni 225-asteiseksi

Laita kanat uuniin siirappi-curry-valkosipulimarinadiin (löytyy myös Bulgogilla valmiina) tai voit tehdä itse (2dl tummaasiirappia, 2 valkosipulinkynttä ja 4 rkl currya, sekoita ja valuta kanojen päälle, paista uunissa 20-25 minuuttia.
Voit korvata kanan tofulla.

Pese ja kuori juurekset ja kasvikset.
Pilko kaikki juurekset 5 cm pitkiksi paloiksi, saman paksuisiksi.
Lisää uunivuokaan chiliöljyä ja asettele ne varrastikkuihin.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Paahda uunissa noin 20 minuuttia.

Viipaloi Halloum-juustosta muutama pala ja paista öjyssä pannulla.
Viipaloi vesimeloni pieniksi paloiksi.



Pesto:
Aja pienessä korkeassa kulhossa basilika, parmesaani ja puolet pähkinöistä, oliiviöljy sekä skumppa. 



Tarjoa kasvis/juuresvartaat kera kanan, vesimelonin ja peston.





SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig