Haluan jakaa Teille makoisan ja helpon reseptin.
Ripauksella kesää ja hyviä makuja.
Lautanen: Arabia Paratiisi
Liina: Sopretty.fi
1 pkt Naapurin maalaiskanan suikaleita
Tai tofua
Tai tofua
1 rasia tomaattia
2-3 perunaa
2 iso keltasipuli
2 kynttä valkosipulia
80g cashewpähkinöitä
1 rasia basilikaa
2-3 dl Alavuden öljynpuristamon Chili oliiviöljyä
1 dl oliiviölyä
puolikas vesimeloni
3rkl vettä
½ pkt halloumjuustoa
2 rkl shampanjaa tai kuohuviiniä
suolaa, pippuria
currya
siirappia
Lämmitä uuni 225-asteiseksi
Laita kanat uuniin siirappi-curry-valkosipulimarinadiin (löytyy myös Bulgogilla valmiina) tai voit tehdä itse (2dl tummaasiirappia, 2 valkosipulinkynttä ja 4 rkl currya, sekoita ja valuta kanojen päälle, paista uunissa 20-25 minuuttia.
Voit korvata kanan tofulla.
Voit korvata kanan tofulla.
Pese ja kuori juurekset ja kasvikset.
Pilko kaikki juurekset 5 cm pitkiksi paloiksi, saman paksuisiksi.
Lisää uunivuokaan chiliöljyä ja asettele ne varrastikkuihin.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Paahda uunissa noin 20 minuuttia.
Viipaloi Halloum-juustosta muutama pala ja paista öjyssä pannulla.
Viipaloi vesimeloni pieniksi paloiksi.
Pesto:
Aja pienessä korkeassa kulhossa basilika, parmesaani ja puolet pähkinöistä, oliiviöljy sekä skumppa.
Tarjoa kasvis/juuresvartaat kera kanan, vesimelonin ja peston.
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.