perjantai 14. huhtikuuta 2017

Pihvifloppi Loisteessa ja pitkäperjantain vinkit kevääseen*

Piipahdin eilen ystävien kera Loisteessa kympin viikoilla. Entrecotepiffi, bataattipyreetä ja kasviksia kera valkkarin ja erinomaisen seuran. Pihvi oli erittäin huono, sitkeää kuin mikäkin ja jäi vielä nälkäkin. Annos oli liian pieni ja epätasapainoinen. Muistin taas miksi yleensä syön 3-5 ruokalajia. Vaikka ruoka maksoikin vain 10 euroa niin tässä annoksen hinnassa 10 euroakin liikaa. Mutta voi pojat, että oli mukavaa. Kiireetöntä aikaa ja sydämellinen tunnelma Helsingin kattojen yllä.Pilvet väistyivät sinitaivaan tieltä. Juuri nyt aurinko on vahvoilla, uskon sen voittoon! Mietin usein iltaisin kaksi hyvää asiaa päivästä. Joskus se on vaikeaa, useimmiten ei. Tänä viikonloppuna korkkikokoelma saa lisäystä. Ystäväpääsiäinen. Taulut vihdoinkin seinillä.

Pitkäperjantai. Aamu alkoi vaatehuoneen siivoamisella. Parveke kylpee auringossa. Lämpö ja lumeton maa. Kevään eka parvekeskumppa ja kiireettömyys. Illalla tarjoan kotonani ruokaa, muutaman lasin viiniä ja ystävyyttä. Niin ja vielä ehtii kesäkuntoon... ainakin näillä Me Naiset -lehdestä bongatuilla pikaohjeilla.

* On melkein kesä! Valoa ja lämpöä!

Nyt kuuluu muuttua vallattomaksi ja sulautua riehaantuvaan luontoon.


Näin:
*Puhkea kukkaan. Ei välttämättä onnistu henkisellä tasolla mutta fyysisellä helposti.
Osta vedenkestävää aurinkorasvaa, ja sivele sitä kasvoillesi kolme kertaa päivässä.
Lisää välillä puuteria. Iloitse kukkivasta kesänaamasta.

*Nauti. Tee joka-aamuiset aurinkotervehdyksesi ulkona. Tunne, miten aurinko hyväilee kasvojasi. Jos sataa rakeita, siirry roskakatokseen jatkamaan joogaa.
* Bodin pikakohennus. Kaiva kirjahyllyssä pölyttyvä jumppa-dvd viimeinkin esille. Tunge se paidan alle. Tadaa: kovat vatsalihakset sekunnissa.
* Osta niin isot bikinit, että ne roikkuu päällä. Kaikki luulee, että olet laihtunut.
*Vaihda itseruskettava kenkälankkiin. Saat yhdellä sipaisulla näkyvän tuloksen.Musta hoikentaa ja peittää myös sellumuhkurat.
*Tämä viimeinen on tosi hurja: kokeile syödä vähemmän ja liikkua enemmän.Tätä ei tiettävästi kukaan ole kokeillut, mutta väittävät silti, että toimii!!
Näihin fiiliksiin! Muista sillä välin aina peiliin katsoessasi hymyillä ja vinkata silmää itsellesi! ... ei mitään syytä, ihan muuten vaan!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig