maanantai 10. huhtikuuta 2017

Pieniä katkelmia eletyistä hetkistä ♡ Louboutin löytö*

Sairasaika.Päikkäriaika. Kirppisaika. Pääsärkyaika, nenä tukossa-aika, ystäväaika, hyvien juttujen aika, hammaslääkäriaika, kenkälöytöaika ja katupölyaika. Aurinkoaika ja vesisade aarioiden aika.


Euforia, vanha paikka hampaasta vaihdettiin uuteen, helpotus. Vain yksi hammaspeikon nakertama reikä. Ja tein löydön, nettikirppikseltä Rolling Spikes Louboutin löydön. Olen vuosia ihaillut näitä punapohjaisia kenkiä, mutta korkean hinnan takia ovat olleet pelkkä haave. Laatukengät ovat käytettynä ostettunakin vielä erinomaiset jalassa. Nyt suutarin kautta pääsevät käyttöön ♡

Vielä, jos loppuiltaan selviää elossa tästä pääsärystä, niin voi lukea uutukaisen kirjan ensisivut ja nauttia, kun kohta jo aivokäyrä vetää suoraa viivaa.  
Mutta kohta on uniaika. Aika kuolata tyynyä. Tästäkin päivästä kudon kultareunaisen eilisen.Päivän ja kenties loppuvuoden paras kohtaaminen. Minä ja Verottajan kirje. Loppuvuodesta nostin veroprosenttejani 10%:lla, enkä luullut senkään olevan tarpeeksi.
Minä ja hyvä matikkapääni! Luulin saavani mätkyt, mutta saankin palautusta! Prosenttilasku on hallussa vain alennusmyynneissä. Olen ollut aina "hyvä" matematiikassa :D

Terveiset vaan matikan opettajilleni. Sama pää tänäkin päivänäMentiin perjantaina mussukkani Inkerin kanssa taksilla eläinlääkärin pika-ajalle. Silmä vuotaa kuin seula. Tulehdus, hoivaa ja lääkettä.
Me kaksi toipilasta 
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig