sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

IBA ja BID 2017 - Via Minnet korut*

Indiedays Inspiration Day ja iltajuhla Kattilahallissa.
IBA ja BID.
Kiitokset Indiedaysille kivasta päivästä.
Tapasin tuttuja ja nautin hyvästä ruuasta sekä juomista.


Tänä vuonna tarjolla oli vegeruokaa, joka ei ole omaa lemppariani. Mutta välillä on hyvä mennä pois mukavuusalueeltaan ja ihastuin Roots Helsingin visuaalisesti kauniisiin ruokiin sekä Kanavarannan Holidayn makoisiin cocktailpaloihin. Ainut mitä jäin kaipaamaan olivat virvoitusjuomat, kuten vichyvettä.


Valitsin päivä- ja iltatapahtumaan ViaMinnetin korut.
Päivätapahtumaan kullanvärinen hiusklipsi taipui hyvin rintakoruksi.
Louis Vuittonin huivi tekee aina pukeutumisesta viimeistellyn, unohtamatta uutukaisia Alexander Wangin Kori bootsejani. Ne ovat todella hyvät jalassa. Voin vain suositella, kalliit, mutta erinomaiset kengät jalassa. Yleensä uusista kengistä saa rakot jalkoihinsa, mutta näistä ei ole tullut mitään.


Mieluisin yhteistyö oli tälläkin kertaa Instrumentariumin kanssa. Siitä saatte lukea lisää vielä ensi viikolla.
Myös Vero Modan ja Vilan kanssa tehty yhteistyö oli antoisa.
Olympukselta sain mukaani upean kamerahihnan ja Go Greenilta mielenkiintoisen tuotekassin luomutuotteita. Happy Joe tuotemerkkiin on lanseerattu uusi maku, joten sitä kannattaa maistella. Tykkäsin kovasti.
Veuve De Vernaun juomat olivat ehdottomasti paras useasta vaihtoehdosta. Itse en pidä väkevistä juomista, vaan usein menen siideri ja viinilinjalla. Näin vältän sen, ettei minulla ole seuraavana päivänä krapulaa.

Kuvaaja Henri Ilanen

 Kanavarannan Holidaysta saa näitä ihania pieniä cocktailpaloina, kalaisana sekä vegeversiona.*

Indiedaysilta. Ystävät. Halaus. Kattilahalli. Via Minnet-korut. Kohtaamisia. Skohan. Pyrähdys tanssilattialle. Päästiin jonon ohitse bloggaajina. Saan usein hyviä ideoita baareissa. Pitäisi varmaan käydä enemmän baareissa. Inspiroidun. 

Päälleni valitsin iltajuhlaan Zarasta miesten osastolta ostamani merihenkisen bleiserin, mustat farkut, mustan sifonkitopin, Alexander Wangin bootsit sekä Via Minnetin korut.
Ajattelin ensin laittaa pirskeisiin mekon, mutta nyt ei ollut yhtään mekko-olo, joten valitsin turvallisen ja rennon mutta siistin vaihtoehdon.


Lähestyvä keski-ikä ja mukavuus Aamulla ei ollut paha olo ja  nukuin pitkään kivan illan päätteeksi. Tänä aamuna suunnistin Messukeskukselle messuille, josta tarttui mukaani kaikenlaista kivaa kisuille, kummilapsille sekä itselleni.
Pieni irtiotto arjesta, toisten bloggareiden tapaaminen ja ystävien kanssa vietetyt hetket tekevät hyvää sielulle.


Ystävän kanssa vietetty aika tuo voimaa arkeen!

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig