maanantai 3. huhtikuuta 2017

Viikonloppu, Helsinki ja ravintolakokemuksia

Viikonloppu oli kulinaristinen elämys. Käytiin niin Raxissa kuin fiinimmissäkin paikoissa. Voin suositella jälleen kerran Strindbergiä, Casa Largon edullista kuoharipulloa kuten myös Kiilan skumppaa. Minulle edullinen tarkoittaa, 20e/pullo. Monestikin shampanja on varsin pahan makuista ja sitä juodaan vain sen brändin ja hienouden takia. Mielestäni kuohari on monesti paljon makoisampaa. Vaikekn toki sylje lasiin, jos tarjoaa pikarillisen Dom Perignonia.


Strindbergin kirjastobaari on tunnelmallisen rauhallinen paikka viettää aikaa. Baarimikot ovat lohtia makoisia drinkkejä. Strindbergissä tilasin lohta bearnaisekastikkeella, pinaatilla ja uppomunalla sekä jälkiruuaksi nautimme todella makean uunijäätelön karpaloilla ja keksimuruilla. Strindbergissä on hienostuneen rentouttava tunnelma ja sieltä on kivat näkymät Bulevardille. Aikuiseen makuun.

*

Olisin voinut jäädä kisun viereen aamulla unelmoimaan, mutta työ kutsui. Onnistumisia. Täällä hiljainen huone,harmahtava iho ja lattiaan luodut katseet. Matalapainetta päässä. Melkein iäisyyden voi tuntea koskettavan. Niin taivaskin on harmaa ja sateinen vain lokkien ilkikuriset huudot kaikuvat sateen seasta. Varoittavatko ne tulevasta murheesta?

 Valo parantaa aina ja lintujen laulu.
Preston tarjottavat olivat floppi. Ensinnäkin pesto ei ollut mieleeni levitteenä ja hyvät makkarat olivat pilattu kamalan makuisella öljyllä. 

Casa Largon yläkerrassa on rauhallista viettää aikaa kuohuvan kera.KiilaTerveisin, 

Pohjan Akka aliasSHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig