sunnuntai 19. elokuuta 2018

Yhteistyö: Anton&Anton Ruokassi ja Alekoodi

Teen yhteistyötä Anton & Antonin kanssa ja Ruokakassipalvelu on aivan mieletön helpotus arjen kiireiden keskellä. Arkikassin avulla kokkaat nopeasti maistuvia ruokia niin pienemmälle kuin suuremmalle perheelle. Ruokakasseja on valittavana Arkikassi, Vegekassi, Kala-kasviskassi ja muksukassi, ne ovat mitoitettu 2-4 hengelle. Ruokakassin helppojen reseptien avulla saat arkeesi monipuolista syötävää. En itse olisi välttämättä ikinä kokkaillut mm. herkullista sinisimpukkarisottoa ilman Anton & Antonin Arkikassia.

Ruokakassi tilataan viikkoa aiemmmin kuin se toimitetaan seuraavana tiistaina ja netistä löytyy ruokakassien sisällöt, klik. 
Ruokien valmistus kestää vain maksimissaan puoli tuntia ja mukana tulevat kaikki tarpeellinen resepteineen ja ruokineen. Omasta ruokakaapistasi tarvitset vain mausteita.


Olen niin innostunut tiistai-iltaisin, kun ruokakassi toimitetaan. Toimitusa ajan saa valita joko päivälle tai illalle. Itse valitsen toimitusajaksi usein klo 18-20 välisen ajan. Ruokakassi sisältää uusia herkullisia reseptejä ja ruokahävikki on pienentynyt valtaisasti, kun kaupasta ei tarvitse ostaa enää ruokaa samaan tyyliin kuin ennen. Samoimn ruokalasku on pienentynyt, kun kaupasta ei lähde enää mukaan turhia ostoksia. Ruokakassin selkeät ja yksinkertaiset reseptit ovat monelle kiireisen arjen keskellä helpotus. 



Nyt saat kestotilaus Ruokakasseista -10 euroa lokakuun loppuun saakka, koodilla SATUKOO.








SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig