torstai 2. elokuuta 2018

Yhteistyö: Offerilla & Hoitola Tähtiolon tehokkaan monipuolinen kauneushoito

Postaus on tehty yhteistyössä Offerillan ja Hoitola Tähtiolon kanssa.

Kävin Munkkinimessä Hoitola Tähtiolossa Perfect Lift -kasvohoito ja Slidestyler-lymfapukuhieronnassa. Kokemus oli todella rentouttava ja virkistävä. Perfect Lift-kasvohoito oli virkistävä ja iho tuntui hoidon jälkeen todella kirkkaan raikkaalta. Ihon epäpuhtaudet lähtivät kivuttomasti imurintapaisella suulakkeella ja se hoiti ihoa syvältä saakka. Sliderstyler-lymfapukuhieronta sai raskaat jalat jälleen kevyiksi ja aineenvaihdunta lähti liikkeelle. Kokonaisuutena voin vain suositella näitä hoitoja. Henkilökunta on ammattitaitoista ja ystävällistä.

Omaan hyvinvointiin kannattaa panostaa, koska ihminen on kokonaisuus ja keho on se, jolla reagoimme kaikkeen mitä ympärillämme tapahtuu.
Hoidot löydät tämän linkin takaa.

Perfect lift-hoito lisää elastisuutta ja kimmoisuutta iholle. Vähentää ryppyjä ja juonteita. Stimuloi solujen uudistumista. Suojaa vapailta radikaaleilta. Sopii kuivalle,herkälle anti- age iholle. Korjaa ihon PH arvoa.Slide Styler -lymfapukuhieronta tehdään mekaanisella lymfahierontalaitteella. Lymfapuvun ilmatyynyt on asetettu lomittain päällekkäin, jolloin saadaan aikaiseksi tasainen eteenpäintyöntävä painevaikutus. Lymfahieronta parantaa aineenvaihduntaa ja poistaa turvotusta sekä virkistää väsyneitä jalkoja.

Tästä linkistä pääset Offerillan kautta ostamaan hoitoja edullisesti.

Ajan hoitoon voit varata tästä linkistä.SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig