Kiva päivä takana :) Kävin Joensuussa ostoksilla, käytin erään vanhuksen koiraa ulkona, siinä tuli hyvä mieli koiruudelle ja minulle. Tekaisin savulohi-katkarapu-tomaatti-kurkku- punasipuli-juustoleipäsalaatin.
Tää on salaatti, jota voi tehdä eri variaatioilla ja on erittäin ruokaisa.
Herra Hakkaraisen limua, nams!
Tein eilen illalla suolaisia muffinsseja ja raparperi-mansikkapiirakkaa.
Nämä muffinssit ovat huikean helppotekoisia ja hyviä!
Kantarelli-sipuli-jauhelihamuffinssit
1paketti lehtitaikinalevyjä
1prk kantarellejä
1 salottisipuli
1 valkosipulinkynsi
200g jauhelihaa paistettuna
Kuullota
pannulla sipulisilput ja laita sekaan kantarellit. Jos käytät
purkkikantarellejä niin pilko ensin kantarellit pieneksi silpuksi.
Paista jauheliha kypsäksi.
Täytetahna
1prk Creme Fraichea
2-3rkl majoneesia
2 kananmunaa
½prk Kantarelli tuorejuustoa
n. 200g juustoa
Asettele lehtitaikinalevyt muffinssivuokiin ja laita alimmaiseksi kantarelli-sipuli-jaiheliha täyte ja sne päälle täytetahna.
Paista 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Tää ilta menee lepäillessä, lukiessa kirjaa ja paistaen lettuja :)
Kiitos tästä ihanasta reseptistä :-) Kokeilen :-)
VastaaPoistaMukavaa lauantai iltaa! <3
Kätevänoloisia muffinsseja. Toimiiko paperisissa vuoissa? Ihanaa, kun kirjoitat juustoleipä. :) Yleensä vaan kuulee/lukee leipäjuusto ja mulle leipäjuusto tarkoittaa leivän päälle laitettavaa juustoa. :D
VastaaPoistaSitä se merkitsee mullekin, juustoleipää se on :D
PoistaKiva ohje!
VastaaPoista