torstai 13. kesäkuuta 2013

Tallinnan matka, osa 2

Nyt on kesävauhti päällä. Voi, kun täällä on niin viileä. Ei pääse uimaankaan, on niin viileää. Se ei auta muu kuin lähteä ulkomaille aurinkoa etsimään. Rantapiknikitkin ovat pannassa kylmän sään takia. PerusSuomen kesä. Kylmä ja sateinen. Viipyilevä. Täytynee neuloa päälleen tanniinisen ohut espanjalainen neulepaita ;) Olisi niin ihana viilettävää punaisella pyörällään rannalle nauttimaan lomasta ja kesästä. Samaa fiilistä ei saa parvekkeella viltin alla olemalla vaikka sulkisi silmänsä ja kuvittelisi olevansa rantatuolissa auringonpaisteessa. En tykkää sittne yhtään tällaisista oikukkaista säistä. Loppuviikoksi on luvattu vesisadetta. Sitä täydellistä kesäloma säätä odotellessa jatkan kirjojen lukemista parvekkeella viltin alla, nauttien Rooibos teetä ja kotitekoista raparperipiirakkaa. 

Eilen postailinkin teille kuvia viikonlopun matkalta. Olimme siis viime viikonloppuna Tallinnassa. Matkasimme Silja Europan sviitissä.Tässä lisää kuvasatoa matkalta,


Ihana ystävättäreni K.


Otimme satamasta Hop On Hop Off Sightseeing bussin ja ihailimme aurinkoista Tallinnaa.


Tämä Tallinnan matka oli minulle vasta kolmas. Olen ymmärtänyt ristelyjen mukavuudne vasta viimeisen vuoden aikana. Olen aina muuten harrastanut lentomatkailua ja mennyt merta edemmän. Risteilyt ovat mukavia, kun kasassa on hyvä porukka ja hyvä hytti.


Onko Sinulla lempparikohdetta Tallinnassa?

                                                       
Tallinnan vanha kaupunki on aivan valloittavan ihana!





Tässä on aivan välimerellinen maisema


Ystävättäreni K. on hauskaa seuraa, niin ihanan elämäniloinen!


Yövyin tässä Radisson hotellissa pari vuotta sitten. Sieltä on mahtavat näkymät Tallinnan ylitse.





                                        Onko Sinulla hyvää hotellivinkkiä?


Vanhan kaupungin muurit ovat kauniit ja sen läheinen ympäristö on kauniin vihreä.




Ystävättreni työskentelee taiteen parissa ja hänellä onkin oma "värityskirja", jota värittelee matkoilla.

 Tällainen teos on laivamatkamme.
K:lla oli vuosi sitten taidenäyttely Pariisissa. Toivon mukaan häntä onnistaisi ja harrastuksesta tulisi ammatti. Vaikka työkin on jo taitellinen.
Sviitti oli nimensä arvoinen, loistava!

Näkymiä hytistämme.



Merimaisema on kaunis, rauhoittava!


Sviitin baarikaappi, kuvasta puuttuu korkkaamamme kaksi kuohuviinipulloa. Baarissa ei paljon tarvinnut nauttia juomia, koska hytin baarikaappi oli niin monipuolinen.
Tunnelma kotimatkalla oli tiivis.

Ystävättäreni kotona on aito Helsingin Olympialaisten juliste. Vaikuttava.


Kotimatkalla oli ainakin 5 kilsan matkalla vastaantulevien kaistalla hiljaa mateleva jono.

Maalaismaisema, kotoisaa :)

Volbeatin laulajalla on niin ihana ääni ja tekstien sanat ovat puhuttelevia!


Have a lovely day!
Kiitos ihanista viesteistänne edelliseen!Olette ihania ♥ 
 


SHARE:

7 kommenttia

  1. Itse ole kanssa vielä "raakile" tuolla Tallinnassa :) Kerran ole yöpynyt Viru hotellissa ja viihdyimme siellä hyvin. Niin ja se ensimmäinen reissu sinne meni toisten perässä kulkemiseksi...

    Seuraava reissu suuntautuu kokonaan vanhaan kaupunkiin, niin yöpyminen, kuin kiertely, ihailu, ruokailut ja kuvaaminen. Kuvia tulee sitten reissun jälkeen :))

    Mukavaa päivää, keleistä huolimatta :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia. Teillä näyttää olleen mukava matka. Kivaa loppuviikkoa sinulle !

    VastaaPoista
  3. meillä on tapana tallinnassa käydä aina ylemistekeskuksessa ja järvekeskuksessa. suosittelen niitä kyllä lämpimästi. pikkasen pidempi matka mutta taksilla taittuu silti alle puoleen tuntiin ja hinnat ihan toista luokkaa kun tallinnan keskustassa.

    VastaaPoista
  4. Tuo Radisson on tuttu hotelli. Sieltä on tosiaan huikeat näkymät.Ihan ylhäällä on muistaakseni vielä sellainen ravintolaterassi.

    VastaaPoista
  5. Hauskoja kuvia. Itse rakastan Tallinnan reissuja ja koko kaupunkia. Yövymme aina Olümpia hotellissa, vaikka vähän kauempana vanhasta kaupungista, niin Stoccassa kiinni. Tallinnan Stoccalta olen tehnyt uskomattoman hyviä alelöytyöjä, samoin Viru keskuksen Hilfigeriltä. Tärkeintä meille on kuitenkin monesti päästä Olümpian omaan ravintolaan syömään, herkullista ja taidolla tehtyä ruokaa. Hotellilta on hulppeat näköalat kaupungin yli ja niitä jaksaa katsella vaikka kuinka.

    VastaaPoista
  6. Tallinna kuumehan tässä taas nousee ;-) Hotelli Europa on aivan loistava joka suhteessa, ihan mahtava! :-) Postailin huhtikuussa kun oltiin reissussa siellä :-) Sinne aina jatkossa :-D

    Ihania tunnelmia teidän reissusta, ja tuo ihana sää kruunaa kyllä kaiken :-) Latistaa kummasti tunnelmaa jos sataa.

    Mukavaa iltaa! <3

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia Tallinnasta. Vanha kaupunki on minun suosikkini. Olen yöpynyt Virussa, Nordic Forumissa, Tallink cityssä sekä Conference Meriton Spassa. Yhden hotellin nimeä en muista, se oli lähellä Stokkaa. Kaikki ovat ihan hyviä, mutta Virua kannattaa välttää juhlapyhien aikaan, kun on täynnä suomalaisia humalaisia.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig