maanantai 17. kesäkuuta 2013

Muuttopuuhia!

Täällä on kiireistä ja ukkostaa. Hyvä vaan ettei ole hellesää. Olen hautautuneena tavara- ja vaatekasaan. Vaatehuone on tällä hetkellä mustien jätesäkkien hautausmaa, joidne uumenista löytyy vaatteita ja liinavaatteita. Alakerran häkkivarasto on sellainen sillisalaatti siivottavaksi, että se kun on siivottu niin huhhhei! Saatan ottaa pari muuttosidukkaa. Pelkkä ajatuskin kammottaa, koska häkkivarastossa on niin paljon roskiin laitettavaa tavaraa ja paperia. Kunpa siivoaminen ja pakkaaminen onnistuisi kädenkäänteessä kutne jenkkiläisissa muutto-ohjelmissa :D Saa tulla muuttoavuksi, kenellä on tekemisen puutetta! Tarjoan ruokaa ja juomaa. 

Weheartit

Tähän viikkoon kuuluu tavaroiden pakkaamista, asunnon esittelyä ja loppuviikosta pääsemme uuteen kotiin tekemään pientä pintaremonttia. Siinäpä se juhannuskin menee kivasti rempatessa mutta kyllä sitä mielellään remppaa kun pääsee asumaan asuntoon, jossa näkyy oman kädenjälki.


Pariisin kevään Kesäyö-biisi on kaunis!
"Ja ulkona kesäyö, satoi kasvoille kyyneleitä..."


Nyt on mentävä, whiuuuu!


SHARE:

5 kommenttia

  1. Muuttaminen on karseeta hommaa! Pyörtyisin jos ny tarttis muuttaa, tavaraa on kertyny enemmän ku lääkäri määrää... :-) Toisaalta toki ihanaa päästä uuteen kotiin. Onnee pakkailuun! Kuvia paljon sit uudesta kodista. :-D

    VastaaPoista
  2. Naurattaa tuo nykyajan kissojen kekseliäisyys. Hyvää muuttoa.

    VastaaPoista
  3. Mustien säkkien hautausmaa - ihanan elävät kielikuvasi tuovat hymyn huulille ... tsemppiä sinne kaaoksen keskelle! Aiavn ihania mutten nuo sun vintage-mekot!

    VastaaPoista
  4. Muutto on kyllä viheliästä hommaa mutta lopussa kiitos seisoo ja on ihana kun pääsee myös turhasta tavarasta eroon :-) Itse heitin reippaalla kädellä roskiin tammikuun muutossa tavaraa :-D

    Mukavia muuttohetkiä! <3

    VastaaPoista
  5. Hyviä muuttoja ja jaksamista isoon projektiin ;)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig