lauantai 14. syyskuuta 2013

Melankolian riemut!

Huomenta! Aamulenkki kutsuu ja lenkin jälkeen en ahmi HK:n sinistä vaan leivon valkosipuli-juustopatonkia. Päivä alkaa aivan eritavalla, kun jaksaa raahata luunsa jo heti aamusta ulkoilmaan. Seuraavaksi esittelen muutamia kuvia eiliseltä. Sitä ei aina tiedä aamulla mitä ilta tuo tullessaan. Minulla oli eilen kamera mukana töissä ja napsasin luokastani muutan kuvan, jossa samalla näkyy myös perjantain asuni. Olen kaulahuivien suurkuluttaja ja minulla on melkein aina kaulassa kaulahuivi.




Vuittonin Neverfull GM on loistava työlaukku, oikea tilaihme!



Eilisen päivän asu olivat kulutetut farkut,musta toppi, harmaa neuletakki ja hopeat baltsut.


 

Life is like a piano. White keys are happy moments and black keys are sad moments. But remember both keys are played together to give sweet music.


Olen alkanut lenkkeilemään iltaisin hämärän laskeuduttua, koska silloin  on happirikkain ilma ja tuntuu, että jalkakin nousee juoksulenkillä nopeammin kuin päiväsaikaan.



Sumu on vallannut kaupungin. Illalla lenkillä mietin, että yksinkertainen elämä on parasta. Miksi emme heltiä ajoittain suorittamasta vaan menemme tukkaputkella eteenpäin. Aivan kuin eläisimme elämäämme pikakelauksella eteenpäin. Koetan päästä irti materialismin kahleista, se on turhuutta ja elämän hukkaamista. Pitäisi muistaa olla kiitollinen siitä mitä jo omistaa, eikä tavoitella aina uutta. Mutta ihminen se on kummallinen keksintö. Vaatimuksia, suorittamista suorittamisen perään ja kiittämättömyyttä. Ei pitäisi kiirehtiä vaan nauttia hetkestä. Elää nyt, eikä sitä sitku-elämää. Tavata ystäviä ja läheisiä, eikä olla aina kiireinen. Nauttia aamuhetkistä ja tehdä tilaa kalenteriin. Meillä on vain yksi elämä. Vielä on paljon opittavaa. C´est la vie, sellaista elämä on!



Tein iltapalaksi sipulista uunikalaa, jonka kaveriksi pilkoin hieman kasviksia. Tein kermaviili, aioli, punasipuli ja suolakurkku kastikkeen, joka antoi salaattiin ja kalaan sopivasti kosteutta. Erittäin hyvää, täyttävää ja edullista ruokaa.


Tykkään kokeilla erilaisten kastikkeiden tekoa salaatteihin ja usein onnistunkin vaikka joskus tulee tehtyä hutitöitäkin :D


Jos teitä kiinnostaa Italia, kauniit kuvat ja iloiset tekstit, niin kannattaa käydä kurkkaamassa nuorekasta au pairina työskentelevän Alisan blogia, Primi Passi. Hän on tuttavani tytär ja koko perhe on kokeneita Italian kävijöitä :)



Sain eilen illalla kivan sähköpostin, jossa kerrottiin, että olen päässyt Buzzaajaksi Airwick Black Edition tuoksukynttilät -kampanjaan. Odotan kampanjaa ja tuotteiden testaamista innolla, koska olen kynttilöiden suurkuluttaja! Ja pienimuotoiset juhlatkin aion pitää, jotta buzzaustilanteista saisi mahdollisimman tunnelmallisia kuvia ja ystävätkin pääsevät kertomaan tuotteista mielipiteensä.
Herkkuja, naurua, viiniä, syystunnelmaa ja maailmanparantamista = party w' my girls! ♥

 #airwickblackedition #buzzador


Timo Rautiaisen Lintu-biisi on upea, hieman melankolinen mutta niin kaunis! Se sopii juuri tähän aamuun, joka on sateisen pilvinen, viipyilevä ja saa minut sytyttämään jo heti aamusta kynttilöitä kotiimme tuomaan tunnelmaa. Saan hieman melankolisista biiseistä ajatuksia ja ideoita muun muassa blogiini. Ne saavat usein sanoituksillaan miettimään elämää ja sen monimuotoisuutta. Elämässä kaikki on niin särkyvää, ainainen paremman hetken tavoittelu saa otteemme lopulta kirpoamaan elämästä. Elämää ei voi pikakelata taakse- tai eteenpäin. Elämä on valintoja, valintoja joita kohtalo tuo eteemme. Kannattaa miettiä tarkasti mitä valitsee ja kuinka toimii. Mutta kuitenkin olemalla itsellesi lempeä ja välillä ottaa chillisti.

"All we have to decide is what to do with the time that is given us.” - J.R.R. Tolkien


Lauantaiterkuin,


SHARE:

4 kommenttia

  1. Kauniit baltsut, minulla myös tatuointi jalkapöydässä (kyllä pikkasen kirpaisi).

    Sumu näyttää jatkuvan, kohta matka jäähallille ja kirpparille.

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuvia ja ihana päivän asukokonaisuus!
    Oikein hyvää ja rentouttavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Suloiset balleriinat! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Kauniita kuvia ja ihana asu ja laukku! ♥

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig