perjantai 27. syyskuuta 2013

Wine, cheese, apple pie and friends!


 
 Eilinen päivä oli mukava. Sain taas todistettua, että hyvyys voittaa :) Elämä on kuin pianon koskettimet, välillä on tummempia ja välillä vaaleampia päiviä. Ne kaikki menevät kauniisti lomittain ja sointuvat toisiinsa, niin että niistä syntyy sointuja. Duuria ja mollia. Sain myös eilen yhteydenoton yhteistyökumppaniltani ja järjestämme jouluisen arvonnan ennen joulua. Olen todella iloinen. Eilen iltana paistoin 7 pellillistä luomuomenapiirakkaa mieheni liikkeelle, koska tänään on kaupungissamme Hämärän kaupan ilta. Ystäväni kuori omenoita ja itse tein loput omppupiirakasta. Hyvä seura ja hyvät leivonnaiset :) Hämärän kaupan illassa paikalliset liikkeet ovat auki iltamyöhään, silloin kaupungin pääkatu oikein tulvii ihmisiä.


Viime keväänä paistoin mieheni liikkeen avajaisiin 12 pellillistä marjapiirakkaa ja 350 kappaletta kaurakeksejä.




Tänä iltana ystävättäreni tulee meille ja herkuttelemme tapastyylisillä tarjoiluilla sekä viinillä. Mutta ennen kuin voi huvitella on tehtävä työpäivä, käveltävä sateessa töihin, koska sade ja myrsky tappoivat eilen viimeisen sateenvarjoni. Onneksi en ole tehty sokerista, muuten sulaisin. Aasin siltana myös se, että minne katoavat aina sukkien parit, meillä on ainakin sukkia syövä pesukone, kummallista! On haettava töiden jälkeen kirppikseltä tavarat ja mentävä tarjoilemaan mieheni liikkeelle illaksi omppupiirakkaa ja kahvia :)





Itselläni on luvassa varsin rauhallinen viikonloppu.  Ei mitään ennakkosuunnitelmia. Tänä iltana kokkaillaan, herkutellaan erilaisilla juustoilla ja makkaroilla sekä maistellaan hyviä viinejä. Nams! Fiilistellään loistavan musiikin tahdissa kynsiä lakkaillen, mutta baariin emme lähde. Kotikemut ovat parhaat kemut!  Nauru kuulema laskee verenpainetta ja nostaa kipukynnystä. Ainakin näin kerrottiin yhdessä lehdessä aikoja sitten  ;D Eilen illalla oleskelin parvekkeellamme, meillä on varsin viihtyisä lasitettuparveke parvekekalusteineen. Mutta enää puuttuu se kesä!




En olisi halunnut luopua kesästä, mutta on vaan myönnettävä, se on syksy. Kukat kuolevat parvekkeelle, päivät menevät liian nopeasti. Tai siis talvi voisi mennä supernopeasti. En ole lainkaan talvi-ihmisiä. Pimeää, kaamosta ja kylmää. Mutta koivut kellastuvat silmissä. Aamuisin sataa räntää. Elämä pakenee luonnosta, on levon aika. Tänä aamuna olisin voinut jäädä nukkumaan kisujen kanssa lankakoriin, mutta kiiruhdan töihin. Minulla on varsin mukavia oppilaita, innokkaita oppijia. Onneksi tänään on jo perjantai ja takana varsin kiireinen viikko. Viikonloppuna lepään, luen, leivon ja vietän itseni kanssa laatuaikaa :)



Millainen viikonloppu sinulle on tulossa?


Mutta Pikku-Maija on jollain tavalla kipeä. Hän on oksentanut joka päivä meille tultuaan. Hän syö ja oksentaa useamman kerran päivässä. Olen antanut hänelle matolääkkeet, mutta hän vain oksentaa. Ilmeisesti johtuu stressistä, kuten eläinlääkärikin totesi :/ Olemme ruokkineet Maijaa hieman ruiskulla, antamalla vettä ja hieman suolaliuosta kuten eläinlääkäri kehotti. Mutta ei auta. Näyttää vahvasti siltä, ettei Maija voi muuttaa meille pysyvästi, koska kasvattajallaan hän ei ole oksennellut. Onko teillä antaa neuvoja asiaan?



 Voi Karhu, pikku tiikeri sanoi, eikö elämä olekin hirveän ihanaa! On, pikku karhu sanoi. Elämä on hirveää ja ihanaa ♥ 
-Janosch-

   Lempeää viikonloppua Sinulle ja muista rentoutua! :)







SHARE:

7 kommenttia

  1. Tuo Maija on niin suloinen tapaus kun olla ja osaa! <3 Voi surku jos hän ei voi jäädä. Olisi niin ihana tapaus! Minullekin ihan uutta jos nuin oksentelee. :-/

    Mukavaa viikonloppua ja toivottavasti Maija paranee! <3

    VastaaPoista
  2. Kurjaa, ettei Maija näytä sopeutuvan. :/ Jospa tuo on vain tuollainen välivaihe? Toivotaan, että menisi ohi ja voisi jäädä teille. :) Vivi Vinna

    VastaaPoista
  3. Voi Maija! Harmi, että oksentelu jatkuu. :( Oletko laittanut feliway-pistokkeen seinään, se auttaa kissoja tuollaisissa tressitilanteissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on ollut tuo Feliway-pistokesysteemi käytössä, mutta ei auta :/

      Poista
  4. Aijjai, lasillinen viiniä ja muutama pala juustoa kelpaisi minullekin... Ihanaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  5. Minäkin toivottelen mukavaa viikonloppua, meillä ei suunnitelmissa muuta kuin leipomista ja kirppiksillä käyntiä ja ihan vain kotona oleilua :)

    VastaaPoista
  6. Voi pientä Maijaa, surullista jos voi noin huonosti. Ihania kuvia, ja voi kuinka tunnelmallinen parveke teillä on! Ja on sinulla taas urakkaa, kun leivot miehesi liikkeeseen.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig