keskiviikko 25. helmikuuta 2015

New Life. Dream Come True!

Oujee!

Maanantaina urakoin tulevaisuuteni ja unelmieni eteen 11 tuntia käyden kahdeksassa työpaikkahaastattelussa Etelä-Suomessa. Pitkä opetuskokemus ja monipuolinen tietotaito ovat valttia pätevyyden lisäksi. Ensimmäisen työtarjouksen sain jo kaksi tuntia haastattelusta, mutta haluan katsoa pelin loppuun, sellaisen työn tein eilen urakoidessani haastatteluissa. Kaikista en ole saanut vielä vastausta, mutta unelmani toteutui jo eilen iltapäivällä. Sain ensimmäisen vakituisen työpaikan. Olen jo tehnyt valintani. Sen vaan tietää jo heti työhaastatteluissa, kuten asunto näytössäkin mikä asunto/työpaikka on mieleinen.



Puhelu räjäytti potin, erityisopettajan haluttu virka Helsingissä mielenkiintoisen rennossa työympäristössä. Rehtori tuli illalla puoli kahdeksan aikaan haastattelemaan minua koululle. Ja hauskinta on koko hommassa, että sain kutsun työpaikkahaastatteluun vasta maanantaina  iltapäivällä. Viisi pätevää hakijaa, joista tulin valituksi. Muutamme siis tulevana kesänä Helsingin seudulle. Mua jännittää jo niin yläkouluun tutustuminen, oon niin intona kuin ekaluokkalainen konsanaan. 
Unelmista totta. 
Olen kiitollinen. Olotila on helpottunut, onnellisuuden huokaus. Olen onnellinen.

  Ja parasta tässä on se, ettei tämä ole ex-tempore juttu vaan kaksi vuotta harkinnassa ollut asia. Asia, joka on saanut vaan vahvistusta ajan kuluessa. Nykyisellä asuinpaikkakunnalla kaikki asiat työntävät meitä kohti uutta, Täällä ei ole enää mitään meille. Ei ole ollut enää pitkään aikaan. Tämä paikkakunta kuihtuu käsiin. Paikkakunta tarvitsisi uusia tekijöitä vanhojen päättäjien tilalle. Näin se ehkä voisi vielä nousta hieman suosta. Aika aikaansa kutakin, täällä oli joskus hyvä asua. Ei enää. Odotan innolla uutta.
Huokaisen kiitollisuuden huokauksen.
Meillä on nyt uusi elämä edessä.
Parempi kuin osasin haaveillakaan.

Saa tarjota Pohjois-Helsinki/Vantaa-akselilta kesä-tai heinäkuussa vapautuvaa vuokra-asuntoa, 35-50 neliötä. 
Yhteydenotot yv:nä, satukoo79@gmail.com
Kiitos, kippis ja kumarrus 




Sokos Hotel Tapiola Garden on todella viihtyisä ja ajanmukainen hotelli. Jokaisessa huoneessa on parveke. Meidän parvekkeelta näkymä oli luisteluradalle ja uimahallille. Uimahallilta onkin paljon hyviä nuoruusmuistoja.


Selleripyree ei sopinut kampasimpukoiden kaveriksi.


Euroopan mestarin syleilyssä. Oman kylän tyttö samassa hotellissa Venäjän SKIF- joukkueen kanssa. Entinen oppilaani Mira Jalosuo.


Loista valoa ympärillesi!


SHARE:

12 kommenttia

  1. Oi kuinka ihanaa, sylillinen onnea kaikelle uudelle ♡
    -päivi-

    VastaaPoista
  2. Unelmasi todeksi - H i e n o a <3 Oikein paljon onnea :)

    VastaaPoista
  3. Satu onneksi olkoon, upea uutinen. Ja aina nämä kuitenkin isoja päätöksiä eli hatunnosto vielä rohkeudesta. :) <3

    Aurinkoista keskiviikkoa. <3

    VastaaPoista
  4. Lämpimät onnittelut vakityön saamisesta! Itse vielä pyristelen etelään muuttoa vastaan, mutta työtilanne Pohjois-Karjalassa on kyllä ihan kamala joka puolella. Vakityö (täysin tunnein, toim. huom.) se itselläkin on toiveissa, kateellisena ja ihaillen rohkeuttasi siis luin uutisesti. Onnittelut siis vielä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina pääsee takaisin, jos ei viihtyisikään :) Elämä on seikkailu!

      Poista
  5. Ihana mahtavaa! Oon tosi onnellinen sun puolesta. Toivotaan, että ne sairastelutkin ovat tämän myötä mennyttä elämää! <3 Tämä varmaan tietää varmaan myös sitä, että aletaan saamaan sulta enemmän Helsinki-vinkkejä. ;)

    VastaaPoista
  6. Onnea paljon, heti virkakin ja kaikkea!

    VastaaPoista
  7. Mielettömästi onnea uudesta paikasta :) Pitääpä pitää korvat auki tuon asunnon suhteen.

    VastaaPoista
  8. Kiitos paljon ihanat :) Olen toiveikas ja kiitollinen uusista mahdollisuuksista!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig