lauantai 21. helmikuuta 2015

Gant uutuudet - lahjani*

Eilen saapui postissa jotain ihanaa, Gantin tilaus. 
Gantin laatikko ja pakkaustyyli ovat jo jotain niin ihanaa. Laatikko sisälsi kaksi uutta ihanaa klassista paitaa.
Ensimmäinen tummansininen on  100% puuvillaa oleva suurella Gantin logolla varustettu paita ja toinen on klassinen tummansininen v-kaula-aukkoinen neule. Aion pitää näitä ihanuuksia, niin että laitan paitojen kauluspaidan.
Ostin joululomalla Prahan matkalta Gantista keltaisen neuleen. Ihastuin sen käyttömukavuuteen ja palmikkokuvioon, nyt oli aivan pakko hankkia samainen neule tummana.

Maijakin ihastui pakettiin, nimittäin kauniiseen Gantin laatikkoon ;) 
Eilen oli kummallisen mukava päivä vaikka olenkin sairaslomalla.
Entinen työkaveri soitti kolmen vuoden hiljaiselon jälkeen, entuudestaan tuntematon nainen tuli juttelemaan minulle elämästä ja matkailusta keskellä ruokakauppaa ja sain seitsemännen tilaisuuden ensi viikolle kohti uutta. Huimaa! Ja vielä huimempaa on se, että sain puhelun numerosta, joka ei ole edes käytössä. Huomasin, kun puhelimeni soi, en kerinnyt vastaamaan ja kun soitin heti takaisin, niin minulle kerrottiin ettei numero ole edes käytössä. Kummallista. 

Tänään edessäni on hieman raskaampi tehtävä, käyn hyvästelemässä tuttavan, joka on saattohoidossa. Sen verran raskasta seurata poishiipuvaa, että tänään käyn viimeistä kertaa, koska joskus on päästettävä irti. Teen surutyöni tällä tavoin. Olen paikalla koko syvimmällä olemuksellani, jokaisella solullani. Hyviä muistoja ja vielä parempia ikimuistoisia keskusteluja. Elämä on monenlaisia vaiheita ja kohta ystäväni lähtee enkeleiden matkaan. Kohti valoa ja taivaankotia.
Parempi niin, ettei hänen tarvitsisi virua ja kärsiä enempää kivuista.

"Ethän pelkää pimeää
siel on monta kynttilää.
Ja viimein sun matkaan
ei pääse saattajatkaan."
Pahoittelen kuvia heikohkoa laatua, ne ovat napattu kamerakännykällä.








 Tästä  linkistä pääset kurkkaamaan paitaa lähemmin.



 





SHARE:

1 kommentti

  1. Kauniita paitoja.
    Hassuja nuo kissat, oli laatikko millainen tahansa, niin sinne pitää mennä. Luin jostain, että se johtuu kissojen erittäin voimakkaasta territoroiden hallintavaistosta?
    Laatikko on kyllä tyylikäs.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig