lauantai 6. helmikuuta 2016

Disney on Ice & viiden markan karkkipussi*

Lupasin kertoa teille taas jälleen oikein mukavasta torstaista. Olin kutsuvierasaitioassa paraatipaikoilla Hartwall Areenalla katsomassa Disney on Ice-tapahtumaa. Ei mennyt kuin 25 vuotta,että pääsin katsomaan lapsuuden unelmaesitystä :D Esitystä,jonne haaveilin pääseväni aina nähdessäni Aku Ankan takakannessa olevan Disney on Ice- ilmoituksen. Jäi esitys näkemättä kun asuttiin Siperiassa ja suunnattiin useamman kerran vuodessa ulkomaille. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Mutta jos mahdollista,niin käykää katsomassa upea esitys,suosittelen ja aitiopaikalta on huippu näkymät.

Piipahdettiin eilen kaupassa ostamassa viikon ruuat ja kävelin vaan muina naisina karkkihyllyn ohitse. Itselläni oli ennen luvattoman useaan kertaan viikossa karkkipäivä ja hampaat niin notkeat :D 
Viiden markan karkkipussi pistää miettimään ja muistelemaan. Lapsuudessa tuo pussi oli osa viikonloppua, kuten myös sauna ja Lauantaitanssit tai Napakymppi. Hartaasti valitut karkit kioskin myyjän laskemina. Noita markalla ja noita viidelläkymmenellä pennillä.
Voi niitä aikoja! Nyt vitosen pussi syntyy nopeasti kauhoen. Ei tarvitse nallekarkkeja ja tatteja laskea. Kovin nopeasti sen myös tuhoaa. Sama hinta, eri valuutta. Markkaa en enää ottaisi takaisin, vanhankunnon vitosen pussin voisin ottaa. Taisi se maistuakin paremmalta. Missä ovat ne herttaiset nallekarkkeja laskevat kioskintädit? Kesäsuunnitelmaani kuuluu, että suuntaan Käpylän lippakioskille ja ostan vanhan kunnon kioskista karkkipussin.


Tässäkin viikonlopussa on paljon hyvää, sellaista joka irrottaa todenteolla arjesta.
Töitä, treeniä, kirjoja, leffaa ja HIFK-Blues himamatsi sekä relaa.
Enää kaksi viikkoa ja sitten koittaa matka sekä hiihtoloma. Hiihtoloma, jolla ei todellakaan hiihdetä. Ei edes vesisuksilla.

Mutta voikaa hyvin ja nauttikaa elämästä!SHARE:

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Upea esitys. Heinässä heiluvassa-blogista voi ihastella vuoden takaista esitystä.http://www.heinassaheiluvassa.fi/2015/02/disney-on-ice-satuja-ja-seikkailuja.html

   Poista
 2. Minä olen enemmän jäätelö- kuin irtokarkkien ystävä, ja leivonnaisetkin kyllä menee. ;P Uskalsit ottaa/julkaista kuvia esityksestä. Siellä oli kuulema aika tiukat kuvauskiellot...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siellä kuvauskielloista puhuttu ainakaan VIP-aitiossa ja kännykameralla saa kuvata Hartwall arenan sääntöjen mukaisesti.

   Poista
 3. Minä myös haluaisin niin mennä tuota katsomaan. Nuoret neidit kun olivat pieniä, niin se vaan aina jäi ja nyt heitä ei oikein nappaa, vaikka äiti voisi lähteä vieläkin : )

  VastaaPoista
 4. Kännykameralla ja pokkarilla kuvaaminen on ihan luvallista ja minun vieressäni istui ainakin setä järkkärin ja hurjan pitkän zoomiputken kanssa, eikä kukaan mitään sanonut. :) Mäkin julkaisin ison läjän kuvia, oli ihan huippuihana show tänään! Olen ihan fiiliksisssä! :D

  VastaaPoista
 5. Hienoa, että pääsit tuonne! Oli varmasti upea esitys.

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköstä! Huippua, varmasti hieno tunnelma oli paikan päällä.

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig