keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Unelmoin ja teen unelmistani elämän*

Eilen olin löytötavaratoimiston huutokaupassa Käpylän työväentalolla. Viimeksi olen ollut huutokaupassa lapsena isäni kanssa. En hankkinut mitään, mutta kokemus oli oikein mukava. Monet saivat siellä toteutettua materialistisia unelmiaan. Tänään on tärkeä päivä, monet asiat selkeytyvät ja selviävät. Jännittää, mutta hyvällä tavalla. Kiitos kaikille tsemppareille ja etenkin kiitokset hyvistä vinkeistänne! Ne ovat kultaakin kalliimpia.

Odotan jo kovasti kahden ja puolen viikon kuluttua alkavaa hiihtoloman Rion matkaa. 
Olen oppinut kiitollisuutta ja luottamaan, että asioilla on tapana järjestyä. On tärkeää tuntea itsensä eikä elää vain sieluttomana odottaen jotain tulevaa, joka ei ole edes varmaa. Tiedosta asiat joihin et ole elämässäsi tyytyväinen ja muuta niitä, vaikka pikkuhiljaa. Mitä enemmän tunnet kiitollisuutta, sitä paremmalta olosi tuntuu. Arjen kiireiden keskellä sitä alkaa usein pitää tiettyjä juttuja itsestäänselvyytenä. Elämä on hauras, siksi olkaamme kiitollisia jo olemassa olevista asioista ja ihmisistä lähellämme. Ole rohkea sydän! Meillä on sisällämme voima, jolla teemme mahdottomasta mahdollisen ja unelmista totta. 

Välillä lasken omat siipeni lepoon ja etsin suuntaa turhia pakottamatta. Pysäyttävä vaihe uudistaa, mutta voin silti luottaa. Usko. Jokaisella on onnenhetkiä. Sinä olet itse jo riittävä syy kaikelle hyvälle, Tässä hetkessä on vahva rauha ja kiitollisuus. Kihelmöivä odotus uudesta ja onnistumisesta. Matkalaukun pakkaamista. Usko, luottamus, toivo, nöyryys, vahva päämäärätietoisuus ja kiitollisuus. Ne ovat parhaimmat ystävät elämään, joita kannattaa kantaa aina mukanaan elämän kokoisessa matkalaukussaan. Tasapainoa ja onnen väreitä, itkunpuuskan ja ajoittaisen toivottomuuden välillä. Elämä, ikiomani. Täynnä seikkailuja.

Ole aito, niin olet rohkea!
Seuraa sydämesi sanomaa ja ole terveen itsekäs.
Nauti elämästä!
Juuri nyt, tällä sekunnilla.

Minut ja blogini löytää nyt myös Instasta satumkirjavainen

PS: Tällä viikolla arvotaan!SHARE:

2 kommenttia

  1. Huutokaupat on kyllä kivoja välillä! :)
    Voi kuinka kivaa odotettavaa sulla onkaan! ;)

    VastaaPoista
  2. Ihana kirjoitus. Elämä on hauras, sitä täytyy pitää arvossa!
    Kiitos hyvästä tsemppitekstistä <3

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig