maanantai 1. helmikuuta 2016

Clarion Hotel Helsinki, Roam Your Story & viikonlopun aatokset*

Oletteko kuulleet Clarion hotelliketjusta?
Clarion Hotel saapuu vihdoin Suomeen lokakuussa 2016! 
Tervetuloa Clarion Hotel Helsinkiin Jätkäsaareen ja Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyyteen – uuteen, inspiroivaan kohtaamispaikkaan. Lokakuussa 2016 avataan uuden hotellin 1000 hengen konferenssitiloilla, 425 huoneella ja Kitchen & Table-ravintolalla.
Clarion Hotel Helsingin kaksi tornia ja kongressikeskus muodostavat Helsinkiin uuden ja inspiroivan kohtaamispaikan. Hotellin 16 kerrosta, 425 huonetta, 1000 hengen kongressikeskus sekä Kitchen & Table -ravintola nostavat kaupungin sykkeen seuraavalle tasolle.17. lokakuuta avataan ovet Helsingin uusimpaan ylpeyteen: Clarion Hotel Helsinkiin. Clarion Hotel Helsingistä tulee osa uutta ja urbaania Jätkäsaaren kaupunginosaa Helsingin Länsisatamassa, keskellä kaupunkia. Helsingin keskusta sekä metrolinja sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellista, ja raitiovaunulinja hotellin vieressä.Clarion Hotel Helsinki erottuu joukosta. Lasinen kävelysilta yhdistää toisiinsa kaksi tornia, joista toinen nousee 78 metriä merenpinnan yläpuolelle. Huipulle rakennettavasta näköalapaikasta pääset ihailemaan maisemia meren ja kaupungin yllä. Suunnittelusta vastaa Arkkitehdit Davidsson Tarkela Oy. Lars Sonckin 1930-luvulla suunnittelema makasiinirakennus uudistetaan perinteitä kunnioittaen tuhannen hengen kongressikeskukseksi.Sain Clarionilta Matkamessuilla ilmaisen hotelliyön, joten pääsen testaamaan hotellin loppusyksystä, kun se avaa ovensa asiakkaille. En tiedä vielä aionko yöpyä Jätkäsaaressa vai lentokentän läheisyydessä. Mutta odotan kokemusta innolla ja aion kertoa koekemuksestani teilel lukijoille.Lisätietoja ja yhteystiedot löydät Clarionin sivuilta.
Clarion


 Kuvat Clarion


*
Eilen pitkän päivän jälkeen töistä tullessani meinasi matkalippu Höyhensaarille jäädä lunastamatta, jos olisin katsonut illalla The Ring-leffan. Istuin sohvannurkassa nalle kainalossa valvoen, ja peläten, että joku naikkonen kömpii tv-ruudun läpi olohuoneeseemme :D Mulla on sen verran hurja unimaailma ja päiväelämäkin ajoittain, että en tartte enää lisäjännitystä elämääni.Valitsin The Ringin sijasta Solsidanin viimeisen tuotantokauden! Jäi edes rippeet mielenterveydestä.

Minut ja blogini löydät nyt myös Instagramista nimellä satumkirjavainen.
Voit käydä tsekkaamassa #RoamYourStory #Koskamävoin kuvani Instasta.
RoamYourStory- Soneran kampanja ideana on laajentaa ihmisten tietoutta siitä, että Soneran nettiliittymällä voit käyttää nettiä ilman lisäkuluja Pohjois- ja Baltianmaissa.
Juuri ne hetket, jotka olisit halunnut jakaa heti muillekin, muttet ole uskaltanut käyttää nettiä suuren puhelinlaskun pelossa. Matkailen ahkerasti ja etenkin Baltianmaissa muutaman kerran vuoden aikana, joten mietin todella vakavasti Soneran liittymään vaihtoa.
Rakastin kesäisiä unelmia, 
kun lapsena soudettiin
kohti kaukaista salmen suuta,
johon arinko vaikutti.

- Lauri Viita -


SHARE:

1 kommentti

  1. Upealle paikalle rakentuu uusi hotelli! Kiva ku näitä uusia hotelleja aukeutuu. :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig