sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Viikon opetuksen sanat*

Viikon opetuksensanat: 
Ole nöyrä, älä koskaan aliarvioi toista ihmistä ja hänen kykyjään! Pieni ja viaton voi olla täynnä yllättäviä suunnitelmia, oikeudenmukaisuutta ja sekoittaa pakkaa täysin. 
Bitch slap* 

Eilen vietin hetkiä tuttuni luona hoitokodissa, leivoimme, nauroimme ja lauloimme. Keskustelimme elämänmakuisia asioita. Puhuimme kaikesta maan ja taivaan välillä. Surulliseksi minut saa ihmiset, jotka käyttävät hyväkseen toisen ihmisen hyvyyttä. Tyypit, jotka pakenevat tilanteesta toiseen, kunnes soppa on niin suuri ettei siitä selviä pelkällä puheella vaan joutuu maksamaan vielä korotkin. Ihmiset, jotka eivät keskity omaan elämäänsä ja ovat kateellisia kaikille ja kaikesta sekä toki tyytymättömiä omaan elämäänsä. Heillä vanne kiristää päätä ja koetetaan koko ajan heittää se oma pahanolon köntsäpallo toisille! Ei onnistu. Tällaisille tyypeille saattaa pääsiäisenä tulla iso kukko munimaan jotain muuta kuin suklaamunia :D Vaiensin viikolla hysterian ja mielessäsi valtoimenaan riehuvan asioiden mahdollisen katastrofikelailun. Asiat järjestyvät, kun uskon omaan voimaani, joka meissä kaikissa on olemassa. Mitä vähemmän koetan hallita asioita ja mitä enemmän luotan ja päästän irti ajoittain, sitä onnellisempi olen. Olen saanut viime aikoina hyviä vinkkejä ja olen niistä erittäin onnellinen.
Voimauttavaa.


 Olen oppinut vuosien varrella sen, että älä elä "sitku-elämää", koska se stressaa ja on usein pelkkää suorittamista. Samalla kun antaa aivoille luvan levätä, antaa itselleen mahdollisuuden olla tässä hetkessä, elää elämää. Hallitse mieltäsi, älä  vain painoasi.

Maailma on rajaton.
Koe. Usko. Näe. Ole kiitollinen. Tunne ja hengitä syvään.
Oodi Zen-tilalle.
Ja päiväksi töihin.
Kohti unelmia.SHARE:

1 kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig