lauantai 30. tammikuuta 2016

Fazerin kutsuvierastilaisuudessa - uutuuksia ja vinkkejä*

Olin torstai-iltana muutaman muun matkabloggarin kanssa Fazerin kutsuvieratilaisuudessa, jossa kerrottiin Fazerin uusista suklaalevyistä, Fazerin syntytarinasta ja tarjoiltiin makoisia suolaisia ja makeita cocktailpaloja ja uutuussuklaita. Saimme mukaamme paperikassillisen Fazerin herkkuja. Ilta oli onnistunut, oli hyvää seuraa, antoisia keskusteluja, hyviä vinkkejä, skumppaa ja makoisaa syötävää.


Suosikkini Fazerin uutuuksista ovat Rio de Janeiro (suomeksi tammikuun joki) ja Kööpenhamina. Uusiin suklaalevyihin on haettu makuinspiraatiota maailman eri kaupungeista. Niinpä esimerkiksi Lontoo-levy pitää sisällään maitosuklaata, toffeeta ja keksiä, kun New York taas maistuu maitosuklaalta, jääkahvilta ja suklaakakulta. Näiden lisäksi tuotesarjasta löytyy valkoiselta suklaalta, vadelmilta ja lakritsilta maistuva Kööpenhamina sekä maitosuklaata ja mintturakeita sisältävä Rio de Janeiro.Fazermint, joka on aiemmin tunnettu konvehtina. Jatkossa kyseistä tummaa suklaata ja minttutäytettä yhdistelevää makeista voi nimittäin saada myös patukanmallisena.

Jos et ole vielä maistellut näitä uutuuksia, niin nyt pikaisesti kauppaan ja ostoksille!
Erään tutkimuksen mukaan tunteet ohjaavat ihmisen syömistä. (Siis nyt se on ihan tieteellisesti todettu.) Minun tunteeni ohjaisivat pizzaan. Eikä edelleenkään ovelle tuotuun, vaan itse tehtyyn! Mutta nyt täytyy tyytyä kasvispihveihin ja salaattiin. Omissa mielikuvissani mätän pizzaa vaikka lautasella on kasvispihvit, nökäre tonnikalaa ja salaattia. Mentaali- ja mielikuvaharjoittelua parhaimmillaan. Läskistä laihaksi läskiksi :DLife without Seasons-blogin toinen puolisko Ossi. Ja Whatawowworld-blogin Henna. Kannattaa käydä tsekkaamassa nämä upeat blogit ja ensimmäiseksi mainittu blogi tulee olemaan vielä uraa uurtava maailman matkaajina, kannattaa siis seurata!

SHARE:

1 kommentti

  1. Herkultahan nuo näyttävät. Taisipa joku noista jopa soveltua mullekin pienessä määrin ;)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig