perjantai 8. tammikuuta 2016

Canada Goose & Cheek - Alpha Omega!

Tein nettihuutokaupasta eilen erittäin hyvän ja lämpöisen löydön. Canada Goosen klassinen Expedition parkatakki kunnon hupulla ja  reilusti alle puoleen hintaan. Takki on uutta vastaava ja juuri oikean värinen. Minulla on ennestään niin monta tummaa takkia, että tämä on väriläiskä pakkasille. En ole raaskinut ostaa tätä 900e takkia uutena, joten nyt sain sen hyvään hintaan. Testasinkin eilen takin -25 asteen pakkasessa seisoskellessani tovin bussipysäkillä ja minulle ei tullut edes kylmä. Järeä ase kovia pakkasia vastaan. 

Aivan mieletön takki, oikeasti lämmin ja silmääni vielä kauniskin. Eipä ihmekään, että on lämmin, koska takkia käytetään hardcore pakkasilla Arktisilla alueilla. Talvivaatteisiin kannattaa panostaa! Takista löytyy monta kivaa lämmintä yksityiskohtaa, esim. fleecevuoratut lämpötaskut, pitkä resorihihat ja muitoiltava turkishuppu. Takki on varustettu lumilukolla ja kuromalla kiristysnauhalla vyötärön saa hyvin esiin. 

Takille on annettu  elinikäinen takuu materiaalivioille ja työtaidolle. Takki ei  ole mikään kaikkein kaunein takki maailmassa, mutta mielestäni se on kuitenkin tyylikäs ja tykkään takista hurjasti! Tuskinpa tarvitsee uutta lämmintä talvitakkia ostaa muutamaan seuraavaan vuoteen. Uskoisin, että tänä talvena en tule palelemaan ;)
Takki on aikalailla pientä mitoitusta, joten L on kooltaan juuri minulle sopiva. Meillä on kotona välillä varsin vilpoisaa, joten taidan nukkua tämä takki päällänikin :D


Canada Goose Expedition Wms Parka - Erittäin hieno kanadalainen retkikuntatakki, jolla pärjää niin kaupungissa kuin etelänavalla! Antarktiksen retkikuntien, tutkimusmatkaajien ja arktisten olosuhteiden ulkotyöntekijöiden jne. käyttämä malli. Suosittu takki myös vaativaan pohjoismaiseen talviulkoiluun. Erittäin kestävä ja kosteutta hylkivä Artic Tech polycotton päällikangas DWR-käsittelyllä. Kudottu untuvanpitävä nailonvuori vettä hylkivällä käsittelyllä. Täytteenä ylellisen lämmin ankanuntuva (myös hihat, huppu ja tuulilista). 4 reilua etutaskua Velcro-tarroilla, joissa sivusta avautuvat lämmittelytaskut. Järeät YKK-vetoketjut. Kaksi sisätaskua. Sisäpuolinen lumilukko ja säädettävä huppu, vankat hiharesorit. Aito villikojootinturkisreunus (Canada Goose ei käytä tarhattujen eläinten turkiksia).Canada Goose -tuotteissa käytetty untuva syntyy elintarviketuotannon sivutuotteena. Lintuja ei ole pakkosyötetty eikä tuotteissa käytetä elävältä nypittyä untuvaa.  Nämä menetelmät ovat kiellettyjä Kanadan lainsäädännössä ja ovat Canada Goosen eettisiä periaatteita vastaan.


Hupun turkisreunus on aitoa kanadalaista villikojoottia, joka on valittu ensisijaisesti toiminnallisista syistä suojaamaan kylmissä olosuhteissa. Kojootin karva ei sido kosteutta eikä jäädy äärimmäisen kylmissäkään olosuhteissa, vaan toimii erinomaisena lämpöeristeenä. Turkis on kierrätyskelpoinen ja täysin maatuva puhdas luonnontuote.
Villikojoottikantaa harvennetaan Kanadassa luonnonsuojelullisista syistä. Kojootit eivät ole tarhattuja, eikä niitä metsästetä takkeja varten. Nykyaikaiset metsästysmenetelmät ja Kanadan lainsäädäntö takaavat harvennettavien eläinten humaanin ja eettisen kohtelun.
Teksti: Partioaitta.fi

Ostaessa Canada Goosen takkia kannattaa tsekata kaikki lippulappuset takista, koska liikkeellä on myös Thaimaan kopioita. Kävin ensin Stockalla katsomassa aidon ja vertasin sitä myyjän luona olevaan takkiin, aivan samanlainen ja lippulappusetkin oikeissa kohdissa sekä mukaan sain vielä kuitinkin.

Täältä löydät lisätietoa Canada Goose-takeista.

Tässä hyvä linkki feikin ja aidon tunnistamiseen, feikki vai aito?

*
Niin ja sitten illan huipentumaan ja mitä ollaan odotettu jo kauan!
Tänään kohti jäähallia ja Cheekin Alpha Omega-kiertueen aloituskeikalle.
Keikka ei voi olla muuta kuin huippu ja tajunnan räjäyttävä.
Olimme pari vuotta sitten Stadon keikalla lavan edessä ja jo tämä keikka oli todella upea, ainutlaatuinen ja ikimuistoinen.
Saan myös veljeni meille kylään viikonlopuksi, joten luvassa on erittäin hauska viikonloppu!


SHARE:

1 kommentti

  1. Voi kun on täydellisen punainen takki. Voisin haluta tuollaisen.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig