perjantai 22. tammikuuta 2016

Matkamessujen etkoilla ja jatkoilla*

Eilen illalla aika vierähti matkabloggareiden Soneran Roam Like Home Etkoilla Messukeskussa ja siitä ilta jatkui vip-kyydillä Radisson Blu Plaza-hotelliin iltajuhliin ja tapaamaan kansainvälisiä matkabloggareita. Eilen oli siis Matkamessuilla ammattilaisten päivä ja messut avautuvat koko yleisölle perjantaina ja kestävät koko viikonlopun ajan. Kiitos Soneralle upeasta illasta ja tapasin kauan seuraamani huippubloggaajan Adalmina´s Secretin. Kiitos Adalminalle upeista vinkeistä. Tapasin monta monituista upeaa bloggaajaa.
Näillä messuilla pääset kiertämään pikavuorolla maapallon ympäri yhdessä päivässä ja inspiroitumaan uusista kohteista. Messuilla on myös erittäin hyviä tarjouksia, joihin kannattaa tarttua.

Itse pääsen osallistumaan messuille huomenna ja lauantaina iltapäivästä. Ikävästi työt kasaantuvat juuri tälle viikonlopulle enkä pääse viettämään kokonaista päivää matkamessuillen. Mutta onneksi kerkiän piipahtaamaan messuilla kolmena päivänä. Jos Matkamessuilla olisi jotain parannettavaa niin toivon, että tulevina vuosina yhteistyötahoja voisi tavata iltapäivisin, koska varmasti useimmat bloggarit käyvät päivätöissä.
Ja jotta pääsee matkaamaan, niin täytyy tehdä töitä.

Ensimmästä kertaa Matkamessuilla on matkabloggaajien oma osasto ParisRion tarjoama Blogipaviljonki, joita emännöivät bloggarit läpi viikonlopun osastolla 7e30.
Olen paikalla perjantaina klo 16.00-18.30.
Lisätietoa tapahtumasta löydät täältä.

#Koskamävoin 
#tervemenoamaailmalle
#NBEFinland
#radissonblulife
#plazahelsinkiSHARE:

2 kommenttia

  1. Ihana tilaisuus sinulle, ansaittua!

    VastaaPoista
  2. Voi olisi ollut kiva tavata... Mä niin unohdin tämän... Jossain vaihessa meidän pitää kyllä nähdä.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig